Реклама

У столичному метро з’явиться система відеоспостереження

До кінця 2017 року Київська міська державна адміністрація має намір обладнати вестибюлі всіх станцій метрополітену відеокамерами з системою розпізнавання осіб
Čytaty latynkoju
У столичному метро з’явиться система відеоспостереження
  1. Головна
  2. Новини
  3. У столичному метро з’явиться система відеоспостереження
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
До кінця 2017 року Київська міська державна адміністрація має намір обладнати вестибюлі всіх станцій метрополітену відеокамерами з системою розпізнавання осіб

Підвищення безпеки в київському метро мають намір запровадити найближчим часом. Для цього використають оновлену систему відеоспостереження за платформами та пасажирами. На кожній станції планується встановити від 4 до 10 камер відеоспостереження в залежності від кількості входів — виходів. Про це повідомляє директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій, керівник проекту Kyiv Smart City Юрій Назаров. На часі дізнатися більше про інфраструктурні зміни у столиці, які очікують на метрополітен.

Тендер на встановлення системи відеоспостереження

Комунальне підприємство «Київський метрополітен» має намір обладнати вагони метро камерами відеоспостереження. Вартість такого проекту становить 83 млн грн. Тривалість модернізації за рахунок відеокамер — період між 2017 та 2019 роками. Зараз відповідний департамент оголосив тендер на поставку камер. Сума торгів складає 11 млн грн. Після його завершення вагони буде придбано та передано в експлуатацію на лінії київського метрополітену.

Нагадаємо, раніше ми інформували вас, що у Києві на Сирецько-Печерській лінії метро добудуютьУ Києві на Сирецько-Печерській лінії метро добудують ще 5 станцій ще 5 станцій. За проектом нового генерального плану хочуть добудувати станції зі сторони Борисполя і з боку Виноградаря. Їхнє будівництво планують здійснити за 20 років.  У частині відгалуження від станції «Мостицька» на Виноградар заплановані тунелі, які будуть розташовані вертикально один над одним, а не паралельно. Пропонується таке рішення, оскільки дорожній коридор на вулиці Межовій досить вузький і насичений інженерними комунікаціями, кажуть автори пропозиції.

Share
Написати коментар
loading...