Реклама

Де, як і коли дивитися презентацію новинок Apple та чого чекати

«Яблука» стануть головною темою увечері 12 вересня — нові iPhone (і можливо, дещо на додачу) вже чекають на покупців, а ми розбираємося, які нові «фішки» запропонує оновлена iOS і де дивитися трансляцію в Україні
Čytaty latynkoju
Де, як і коли дивитися презентацію новинок Apple та чого чекати
  1. Головна
  2. Техно
  3. Де, як і коли дивитися презентацію новинок Apple та чого чекати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
«Яблука» стануть головною темою увечері 12 вересня — нові iPhone (і можливо, дещо на додачу) вже чекають на покупців, а ми розбираємося, які нові «фішки» запропонує оновлена iOS і де дивитися трансляцію в Україні

Всі головні новинки вже відомі — завдяки «витоку» інформації

Як повідомляє Gizmodo, версія The Golden Master Build нової мобільної операційної системи iOS 11 потрапила до рук розробників та користувачів минулої п’ятниці увечері. Джерелом витоку стала спільнота користувачів Reddit. У прошивці знайшли дані про нові опції, які компанія Apple оприлюднить під час події 12 вересня. Як мінімум, йдеться про три нових айфони — iPhone 8, iPhone 8 Plus та таємничий iPhone X (той самий, що коштуватиме якісь шалені гроші12 вересня Apple планує продемонструвати новий iPhone).

Серед інших опцій та можливостей, які користувачі «знайшли»:

  • нові режими портретної зйомки в залежності від типу освітлення;
  • нові налаштування спалаху телефона;
  • вища якість відеозапису та швидше спрацьовування швидкості кадрів (1080p HD при 240 fps);
  • підтримка ідентифікації власника смартфону завдяки функції розпізнавання обличчя;
  • 3D-емоджі (кому потрібні анімовані об’ємні смайлики у 2017-му? Вочевидь, комусь таки потрібні).

Яким буде найдорожчий iPhone

Читайте також: Власники iPhone та iPad зможуть робити скрінкасти

Чи не головною зміною в новому поколінні айфонів стане екран True Tone на основі OLED-технології. Екран такого типу було представлено 2016 року у моделі планшету iPad на 9,7 дюймів. Ця технологія дає змогу автоматично налаштовувати баланс білого та температуру кольорів в залежності від часу доби. Також подейкують, що iPhone X позбудеться кнопки Home — а кнопка вмикання живлення може отримати підтримку роботи з платіжним сервісом Apple Pay та Siri. Із 2014 року це — шостий витік інформації про специфікації майбутніх нових гаджетів від Apple.

Чи варто чекати на новий годинник від Apple

Швидше за все — так. Ще одна очікувана новинка, яку швидше за все презентують цього вечора — третє покоління Apple Watch. Ось що стало відомо редакції DigitalTrends. У Купертіно презентують третю модель — і в ній знову будуть покращення. Перше покоління випустили навесні 2015 року, друге — восени 2016-го. Джерела, близькі до виробництва, повідомили DigiTimes та Mac4Ever, що швидше за все третє покоління стане доступне для купівлі вже 22 вересня поточного року. Два нових кольори, алюмінієва версія спортивної модифікації годинника — та старт прямих продажів у магазинах мобільних операторів Verizon, AT&T, Sprint та T-Mobile, це те, чого варто чекати. А ще кажуть про LTE-чіп — отже, нарешті «яблучний» смарт-годинник зможе обходитися без зв’язки зі смартфоном.

Якими будуть нові можливості Apple Watch третього покоління

Читайте також: Apple Pay Cash готується до запуску в більшості країн ЄС

Якщо чутки мають перевірені першоджерела, то Apple Watch Series 3 стануть першим ґаджетом від Apple настільки малого розміру, у якому буде підтримка LTE. Завдяки цьому третє покоління годинника зможе здійснювати та приймати мобільні дзвінки, відправляти повідомлення та транслювати музику. При цьому підтримки 3G швидше за все не буде (отже, для українського ринку ця модель до запуску мереж четвертого покоління не буде мати особливої користі).

Ще один напрямок вдосконалень — це можливості фітнес-трекера. Начебто Apple запропонує моніторинг рівня цукру в крові за допомогою свого годинника. Тільки немає ще повної ясності — це буде окремий модуль в парі з годинником чи вбудовані можливості самих Apple Watch.

Доповнити функціональність годинника планують ще й за рахунок так званих «смарт-ремінців». Зміниться і постачальник скла для екранів та відбудеться відмова від OLED-екранів. Натомість корпорація в Apple Watch Series 3 застосує технологію, відому як micro-LED. Ще 2014 року Apple придбала компанію LuxVue, яка спеціалізується на запровадженні цієї технології на ринок. Обіцяють також збільшити тривалість роботи годинника від одного заряду батареї.

Де дивитися презентацію з друзями

Варіантів декілька. Презентація відбуватиметься орієнтовно із 19:30-20:00 за київським часом. Ви можете зібратися десь, де є великий екран, під’єднати ноутбук із браузером Safari до проектора — і переглянути трансляцію з офіційної сторінки події. Принаймні, це безкоштовно.

Якщо ж вас більше влаштовує вечір в компанії «епломаніяків», тоді «Планета Кіно» запрошує на покази на великому екрані увечері 12 вересня. Щоправда, скористатися цієї можливістю зможуть лише мешканці Києва, Львова та Харкова. До та після трансляції відбудеться дискусія та обговорення у форматі живого спілкування. Квитки на цю трансляцію продаються тільки за накопичені бонуси в цій мережі кінотеатрів.

Share
Написати коментар
loading...