Реклама

Мобільна мережа Nimses запустила розділ із продажем товарів

Соціальна мережа Nimses, яка нараховує внутрішню валюту за використання мобільного додатку, запустила власний розділ із товарами, що продаються за німи
Čytaty latynkoju
Мобільна мережа Nimses запустила розділ із продажем товарів
  1. Головна
  2. Новини
  3. Мобільна мережа Nimses запустила розділ із продажем товарів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Соціальна мережа Nimses, яка нараховує внутрішню валюту за використання мобільного додатку, запустила власний розділ із товарами, що продаються за німи

Як продавати товари за німи

На сайті соцмережі з’явився окремий тематичний розділ. Користувачам, які представляють компанії чи стартапи, і хочуть продавати свої товари, мають пройти базову верифікацію та отримати статус Human. Далі треба створити бізнес акаунт в адмін-панелі Nimses Goods та заповнити інформацію про компанію.

Як виглядає процедура продажу

Після реєстрації продавця потрібно створити пропозицію (товар, знижка на послуги чи купівлю товарів тощо), вказати її параметри та надіслати на перевірку до модераторів Nimses. Після торимання підтвердження розпочнеться торгівля.

Адміністрація соцмережі позиціонує продаж та купівлю товарів за німи як додатковий маркетинговий інструмент для мобільної аудиторії. В найближчому майбутньому творці соцмережі дадуть можливість за допомогою німів сплачувати перезапуск торгівельних кампаній та оплачувати відео- чи банерну рекламу в Nimses Ads. Ця рекламна внутрішня платформа зараз перебуває на стадії розробки. Для бажаючих отримати бізнес-акаунт передбачено реєстраційну форму, яку потрібно заповнити.

Про Nimses ми вже розповідалиЩо таке Nimses і чому вам (не) потрібен цей додаток вам раніше. Архітектуру контенту для цього проекту запропонувала колишня співробітниця Fedoriv Ольга Хілобок. Створення проекту тривало майже 3 роки. Сама ідея виникла, за словами авторів, ще 2012 року. Німи та загалом роботу соцмережі команда проекту описує як свого роду цифровий антидепресант. Внутрішню «валюту» вони називають «надлайками». Перебування в середовищі користувачів генерує віртуальну валюту під назвою «німи». Мовляв, кожна хвилина вашого життя — це 1 нім, або «надлайк». В розмові із виданням AIN очільник маркетингового напрямку Nimses Андрій Сірченко заявив, що додаток фіксує місце перебування користувача, дату створення профілю та інші дані про поточний момент. А потім все це «зашиває» до blockchain-ключа, який шифрується і зберігається у хмарі. Надалі передбачено, що німи можна буде обміняти на реальну валюту чи купувати за них товари і послуги.

Share
Написати коментар
loading...