Реклама

5 фактів про першу науково-популярну конференцію Brain&Ukraine

Перша науково-популярна конференція України, на якій у доступному форматі говоритимуть про складні наукові теми — яка вона, коли відбудеться, хто її організовує. На часі відповіді на ці питання
Čytaty latynkoju
5 фактів про першу науково-популярну конференцію Brain&Ukraine
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 5 фактів про першу науково-популярну конференцію Brain&Ukraine
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Перша науково-популярна конференція України, на якій у доступному форматі говоритимуть про складні наукові теми — яка вона, коли відбудеться, хто її організовує. На часі відповіді на ці питання

Де, коли і навіщо

Перша науково-популярна конференція Brain&Ukraine відбудеться у Києві 2 вересня 2017 року. Місцем її проведення стане студійний простір Lightfield Productions (вул. Польова, 21). В рамках заходу пройдуть науково-популярна конференція та виставка українських винаходів. На відвідувачів чекають доповіді про науку, інновації та освіту від ключових українських науковців, авторів проектів та реформ науки. А ще організатори обіцяють родзинку: лекцію інженера та керівника відділу інновацій NASA Омара Хатамле.

Мета заходу — популяризувати науку в Україні, об’єднати розробників, реформаторів, вчених, представників медіа і бізнесу. Цей захід, запевняє команда конференції, допоможе створити комунікаційну платформу для співпраці науковців, бізнесу, громадян.

Хто виступатиме та про що розповідатиме

Серед спікерів Brain&Ukraine:

Окрему частину конференції відведено під виставку українських наукових розробок та інновацій. Експозиція винаходів налічує понад 30 об’єктів, створених в науково-дослідних інститутах та приватних лабораторіях по всій країні. Також гості зможуть познайомитися з інституціями, лекторіями та журналамиКоманда «Куншт»: «Прагнемо довести, що наука стосується кожного», які займаються популяризацією науки в Україні. Всіх їх буде представлено в окремій інтерактивній зоні.

Хто організовує цю подію

Засновниці конференції — журналістки Міріам Драгіна та Олена Скирта.

Міріам Драгіна – фундаторка соціальної платформи розвитку нових брендів Kyiv Market, авторка радіошоу «Індекс Хірша» на «Радіо Аристократи».

Олена Скирта — співорганізаторка конференції TEDxKNU та журналістка Platfor.ma.

Разом вони ведуть науково-популярне радіошоу «Цією людиною був Альберт Айнштайн» на «Громадському радіо».

Кому це буде цікаво

«Ми хочемо об’єднати людей, які можуть впливати на екосистему продуктивної роботи наукових проектів в країні. Наукова та медійна спільнота постійно потребують діалогу поміж собою. Brain&Ukraine хоче стати мостом для такого діалогу», – пояснює суть проекту Олена Скирта.

За словами Міріам Драгіної, головне повідомлення заходу «Формулюймо майбутнє», бо увага до фундаментальних та прикладних досліджень, інвестиція часу в освіту і формування цінності нових знань у розвиненому світі мають велике значення. Таке піклування про завтрашній день повертається економічним та інтелектуальним зростанням, які вкрай необхідні Україні зараз. Подібні діалоги та демонстрація українських наукових досягнень чинитимуть загальний позитивний вплив на перспективу нашої країни.

Як стати відвідувачем Brain&Ukraine

Ви можете придбати квиток на сайті конференції та стежити за програмою і анонсами на сторінці заходу у Facebook.

Share
Написати коментар
loading...