Реклама

FlightRadar матиме локаційну вежу поблизу Чорнобиля

Сервіс моніторингу навігації авіаційних суден FlightRadar заявив про встановлення навігаційної вежі-транслятора поблизу Прип'яті — закинутого міста в зоні ЧАЕС
Čytaty latynkoju
FlightRadar матиме локаційну вежу поблизу Чорнобиля
  1. Головна
  2. Новини
  3. FlightRadar матиме локаційну вежу поблизу Чорнобиля
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сервіс моніторингу навігації авіаційних суден FlightRadar заявив про встановлення навігаційної вежі-транслятора поблизу Прип'яті — закинутого міста в зоні ЧАЕС

Де буде розташовано нову вежу навігаційного сервісу

За словами представників сервісу FlightRadar, раніше вони встановлювали передавачі у різних віддалених локаціях на кшталт Антарктики, Баренцевого моря, остова Святої Єлени у Атлантиці. А нещодавно вони отримали заявку на встановлення навігаційного обладнання поблизу Прип’яті в Україні. Новий приймач Flightradar24 ADS-B розташовано на відстані майже 1,5 км від об’єкту укриття ЧАЕС7 цифр, які варто знати про об’єкт укриття на ЧАЕС.

Вежу та передавач було змонтовано на даху складського приміщення працівником, котрий задіяний у спорудженні об’єкта укриття, профінансованому міжнародною спільнотою.

Що дасть FlightRadar встановлення нового передавача

Локаційне обладнання допоможе збільшити якість сигнали покриття у цьому районі — а також дасть додаткові можливості щодо локації літаків АН-22, АН-124 та АН-225 у аеропорту у ГостомеліТермінал в Гостомелі може з’явитись до кінця 2017 року.

Раніше ми розповідали вам про те, що PlayStation оголосилаPlayStation розробить проект інтерактивної подорожі Чорнобилем, що планує випустити проект про Чорнобильську зону відчуження в форматі VR — інтерактивна подорож в Прип’ять та на ЧАЕС. У своєму проекті PlayStation планує «передати, як це було насправді». Досягти максимального ефекту присутності розробники планують за допомогою огляду Чорнобиля і Прип’яті. Творці VR-проекту сканували і знімали найвідоміші райони Чорнобиля, наприклад завод і парк розваг. Нагадаємо, що в травні команда «Чорнобиль 360» представила«Чорнобиль360» та UniVRsee показали можливості освітнього відео перший в Україні інтерактивний освітній проект у віртуальній реальності про зону відчуження. «Чорнобиль 360» пропонує віртуальну екскурсію по ЧАЕС та околицях зони відчуження.

Share
Написати коментар
loading...