Реклама

DMarket, блокчейн-стартап створений українцями, зібрав вже $6 млн на ICO

Український blockchain-стартап у сфері ігрової індустрії вийшов на ICO — і за неповних півдоби вже перетнув позначку у $6 млн, зібраних через токени та криптовалюти
Čytaty latynkoju
DMarket, блокчейн-стартап створений українцями, зібрав вже $6 млн на ICO
  1. Головна
  2. Новини
  3. DMarket, блокчейн-стартап створений українцями, зібрав вже $6 млн на ICO
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Український blockchain-стартап у сфері ігрової індустрії вийшов на ICO — і за неповних півдоби вже перетнув позначку у $6 млн, зібраних через токени та криптовалюти

Попередня історія проекту

Співзасновник кіберспортивного клубу з України Natus Vincere Олександр Кохановський та співзасновник платформи із торгівлі віртуальними предметами skins.cash Володимир Панченко оголосили про запуск blockchain-стартапу DMarket. Він має залучити 2,2 млрд гравців з усіх ігрових платформ та ігор для торгівлі будь-якими віртуальними внутрішньоігровими предметами, в тому числі за bitcoin. Технологія blockchain дає змогу створити саме такий універсальний кросплатформенний маркет.

Як працює маркетплейс

Всі операції будуть виконуватися в один клік з миттєвою синхронізацією. За безпеку транзакцій відповідатиме blockchain. Архітектуру DMarket спроєктував провідний розробник криптовалюти DASH Андрій Хаврюченко.

Власні ігри розробники зможуть підключити до DMarket через API. Також у стартапі переконують, що використання DMarket дасть змогу збільшити виручку, час всередині гри та створити надзвичайно широку спільноту гравців.

ОНОВЛЕНО: У жовтні 2017 року DMarket запустив першу альфа-версію. Вона містила функціональність торгівлі ігровими предметами з Dota 2 та CS:GO за допомогою інтеграції в Steam. Проте, у жовтні 2019 року DMarket змінив свою бізнес-модель з маркетплейсу на біржу.

Продавці створюють заявки на продаж, а покупці роблять ставки. Ігровий предмет отримує той покупець, який запропонував найвищу ставку. За чесністю угоди на DMarket слідкує блокчейн-алгоритм.

Наразі на платформі доступна торгівля ігровими товарами з таких ігор: CS:GO, Dota 2, Team Fortress 2, Life Beyond, а також предметами, що наразі доступні лише на блокчейні самої платформи. Наразі сайт відвідують близько 1 мільйона людей щомісячно.

ICO

Як проходить ICO стартапу

За словами очільника GrowthUp Дениса Довгополого, за 12 годин, що минули зі старту ICO проєкт DMarket перетнув позначку у $5 млн, залучених через розміщення токенів. Мінімальні внески при цьому складають від 0,1 ETH. Запорукою успішного розміщення ICO Довгополий називає величезну нішу ринку, досвічену команду та наявність попереднього бізнесу із виручкою в десятки мільйонів доларів. Кінцева мета проекту — $50 млн, залучених через токени на ICO. Станом на 13:00 18 серпня український проект вже потрапив до ТОП-50 ICO і має курс на ТОП-10.

ОНОВЛЕНО: Сумарно DMarket зібрав $19 мільйонів на ICO, яке завершилося у лютому 2018. У червні 2020 року стартап також отримав $6,5 мільйонів інвестицій від закордонних інвестиційних фондів. DMarket планує на ці гроші підсилит команди розробки та менеджменту.

Раніше ми розповідали вам про те, що таке ICOBTC, ETH, ICO — що це таке і як це пов’язане одне із одним і як працює цей механізм залучення капіталу. У липні 2017 року Комісія з цінних паперів США (SEC) оприлюднила рішення, згідно із яким емісія токенів стартапами, що працюють із криптовалютами, прирівнюєтьсяICO прирівняли до IPO рішенням Комісії США з цінних паперів до випуску цінних паперів (IPO). Це на думку представників фінансового регулятора, має поставити під контроль процедуру залучення коштів криптотехнологічними стартапами

Share
Написати коментар
loading...