Реклама

Uber готується до запуску в новому українському місті

Компанія, що є альтернативою звичним службам таксі, готується до запуску у Вінниці. Про це свідчить пошук координатора Uber через одну з рекрутингових онлайн-платформ
Čytaty latynkoju
Unsplash
Uber готується до запуску в новому українському місті
  1. Головна
  2. Новини
  3. Uber готується до запуску в новому українському місті
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія, що є альтернативою звичним службам таксі, готується до запуску у Вінниці. Про це свідчить пошук координатора Uber через одну з рекрутингових онлайн-платформ

Офіційних строків чи дат запуску станом на момент написання цієї новини немає. Однак ще 10 серпня поточного року Uber розмістила вакансію на платформі Lobby X. Згідно із оприлюдненою інформацією, у Вінниці шукають представників служби підтримки партнерів. Пошук таких кадрів зазвичай передує запуску сервісу у кожному місті.

Кого запрошують на роботу в Uber у Вінниці

Серед обов’язкових вимог до кандидатів — від 1 року відповідного досвіду роботи (операційний менеджмент, робота з партнерами, підтримка клієнтів), знання англійської мови не нижче рівня intermediate, сильні презентаційні навички та готовність працювати понаднормово. Представники Uber мають займатися питаннями документообігу щодо водіїв, підтримувати стосунки з ключовими партнерами та вирішувати оперативно питання, які виникають. Резюме приймаються на електронну скриньку [email protected].

В яких містах та як компанія здійснила зміни цьогоріч

Раніше ми повідомляли, що Uber оголосив про запуск в Одесі сервісу підвищеної комфортності UberSelect на додаток до UberXUber в Україні «почорніє» — запускається новий сервіс. Таким чином, Одеса сталаВ Одесі запустилася нова послуга від Uber другим містом України після Києва, де доступний цей тариф. Новий сервіс будуть забезпечувати Mazda6, Toyota Camry, Honda CR-V, Mitsubishi Outlander, Volkswagen Passat і інші автомобілі.

В Києві тим часом запустивсяUber в Україні «почорніє» — запускається новий сервіс UberBLACK. Мінімальна вартість поїздки складатиме 130 грн. Вартість подачі авто – 85 грн, кілометра – 10 грн, хвилини в дорозі – 1 грн. Також компанія пропонує фіксовані тарифи в аеропорт «Бориспіль»: з Лівого берега Києва вартість складе 450 грн, з правого – 650 грн. У червні 2017 року вартість поїздок з Uber в Україні було підвищено, а також із 9 червня було запровадженоUber змінив тарифи та запровадив похвилинну оплату у 5 містах України принцип похвилинної тарифікації в усіх українських містах, окрім Києва, де діють послуги цього сервісу. Компанія обґрунтувала зміну тарифів тим, що це залучить більше водіїв до платформи.

Share
Написати коментар
loading...