Реклама

Facebook Marketplace запускається в Європі

Facebook розширяє можливості для електронної комерції для європейських продавців та споживачів
Čytaty latynkoju
Unsplash
Facebook Marketplace запускається в Європі
  1. Головна
  2. Новини
  3. Facebook Marketplace запускається в Європі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Facebook розширяє можливості для електронної комерції для європейських продавців та споживачів

Компанія оголосила про запуск Marketplace для 17 країн у Європі. Нові можливості запустяться у Австрії, Бельгії, Чехії, Данії, Фінляндії, Франції, Німеччині, Угорщині, Ірландії, Італії, Люксембург, Нідерландах та інших. За словами представників компанії, це дасть змогу локальним спільнотам розширити можливості щодо електронної комерції.

В яких країнах вже працює Facebook Marketplace

Marketplace раніше вже запустили у 6 країнах — Австралії, Канаді, Чилі, Мексиці, Новій Зеландії та Великобританії. Основний сегмент товарів — це споживчий сектор та інді-бренди, які в основному зосереджені на продажах своїм друзям у соцмережах.

На етапі запуску компанія зосереджена на тому, аби дати максимально простий доступ до пошуку нових продуктів та того, аби покупці могли активно купувати товари, не покудаючи соціальної мережі. У травні 2017 року понад 18 млн переглядів товарів та послуг було зафіксовано у Marketplace на території США, і цей показник зростає, за словами представників компанії Марка Цукерберґа.

Які інші оновлення має Facebook за останній час

Нагадаємо, раніше Facebook запустилаFacebook тестує запуск Stories в настільному веб-інтерфейсі Facebook Stories в браузерній версії. Вони з’явилися в березні 2017 року мобільному додатку, довгий час вони були доступні виключно для друзів, а в середині літа користувачі отримали можливість ділитися ними з усіма користувачами соцмережі. Також компанія Марка Цукерберґа запускаєFacebook запустила власну відеоплатформу власну відеоплатформу із тематичним контентом та можливістю створення міні-серіалів для користувачів соцмережі. Спочатку новинка буде доступна лише для мешканців США.

Share
Написати коментар
loading...