Реклама

Бренди платитимуть блогерам за пости у Facebook

Facebook відкриває нові можливості для власників брендів. Відтепер можна просувати пости, за які заплатили блогерам, як за рекламу. Мова йде про просування постів, які мають статус «Branded Content»
Čytaty latynkoju
Бренди платитимуть блогерам за пости у Facebook
  1. Головна
  2. Новини
  3. Бренди платитимуть блогерам за пости у Facebook
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Facebook відкриває нові можливості для власників брендів. Відтепер можна просувати пости, за які заплатили блогерам, як за рекламу. Мова йде про просування постів, які мають статус «Branded Content»

Мова йде про окремий тип постів «Branded Content», де блогер чи паблішер можуть тегати сторінки брендів, вказуючи їх, фактично, як бізнес-партнерів. При цьому «Branded Content» отримує позначку як платний контент (Paid).

Як працює платне просування постів 

До цього нововведення, щоб просувати пост блогера, бренд повинен був спершу зробити в себе репост, а вже потім просувати пост, як власний.

Тепер компаніям не потрібно ділитися постом. Для того, щоб бренд зміг простувати конкретний пост, блогер повинен тегнути сторінку бренда в тексті поста, а також поставити галочку біля пункту про те, що дає право бренду просувати цей пост. А далі вже бренд через стандартні рекламні інструменти зможе просувати публікацію.

Після того, як бренд запустить пост в рекламу, він отримає статус sponsored. Тепер бренди також зможуть управляти тим, хто може публікувати «Branded Content» з теганням бренду. Для цього потрібно перейти на вкладку «Branded Content» в налаштуваннях сторінки і встановити перемикач на «Require Approvals».

Нововведення від Facebook

Компанія оголосилаFacebook Marketplace запускається в Європі про запуск Marketplace для 17 країн у Європі. Нові можливості запустяться у Австрії, Бельгії, Чехії, Данії, Фінляндії, Франції, Німеччині, Угорщині, Ірландії, Італії, Люксембург, Нідерландах та інших. За словами представників компанії, це дасть змогу локальним спільнотам розширити можливості щодо електронної комерції.

Також Facebook запустилаFacebook запустила власну відеоплатформу власну відеоплатформу  із тематичним контентом та можливістю створення міні-серіалів для користувачів соцмережі. Спочатку новинка буде доступна лише для мешканців США. Платформа називається Watch, і на ній буде зібрано міні-серіали та шоу на різні теми. Нова відеоплатформа буде доступна одночасно на всіх типах сучасних ґаджетів — від настільних ПО до мобільних телефонів. Аби користувачі соцмережі нічого не пропустили, створено інструмент Watchlist, куди будуть зберігатися найсвіжіші епізоди уподобаних шоу

Share
Написати коментар
loading...