Реклама

Amazon запустила доставку Instant Pickup для студентів

Amazon запустив нову доставку фізичних товарів Instant Pickup із для студентів кількох американських вишів
Čytaty latynkoju
Unsplash
Amazon запустила доставку Instant Pickup для студентів
  1. Головна
  2. Новини
  3. Amazon запустила доставку Instant Pickup для студентів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Amazon запустив нову доставку фізичних товарів Instant Pickup із для студентів кількох американських вишів

Програма діє в 5 університетських містечках, в тому числі в Каліфорнійському університеті в Берклі. До кінця 2017 року Amazon планує розширити її на додаткові локації, включаючи околиці в містах.

В чому суть нововведення

Instant Pickups дають можливість замовляти товари через сайт, а потім отримувати їх без потреби забирати товар у кур’єра. Доставка нового типу охоплює речі, які часто продаються в великому обсязі та швидко на Amazon.com, як то — зарядні пристрої, закуски та напої.

Замовлення, придбані за допомогою Instant Pickup, комплектують співробітники компанії на місці збору, а потім завантажують в шафи, які закриті унікальним кодом. Його отримує покупець для доступу до свого замовлення. Ціни при цьому можуть бути менші, ніж при замовленні через сайт для традиційної доставки. Розглядається також можливість автоматизації обробки таких замовлень.

Де працює нова доставка Amazon

Точки доставки без кур’єрів розташовано у кількох кампусах в США. Доставка Instant Pickup може стати наступним кроком інтернет-гіганта після купівліГоловне на вихідних: Консоль Atari, клавіатура Microsoft, мобільники Канади, угоди Amazon та інше компанією офлайн-рітейлера Whole Foods. Нагадаємо, раніше корпорація придбала одну із найбільших та найстаріших мереж торгівлі продовольчими товарами у США — Whole Foods — за $13,7 млрд.

Share
Написати коментар
loading...