Реклама

Facebook запустила власну відеоплатформу

Компанія Марка Цукерберґа запускає власну відеоплатформу із тематичним контентом та можливістю створення міні-серіалів для користувачів соцмережі. Спочатку новинка буде доступна лише для мешканців США
Čytaty latynkoju
Facebook запустила власну відеоплатформу
  1. Головна
  2. Новини
  3. Facebook запустила власну відеоплатформу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія Марка Цукерберґа запускає власну відеоплатформу із тематичним контентом та можливістю створення міні-серіалів для користувачів соцмережі. Спочатку новинка буде доступна лише для мешканців США

Представники Facebook зауважують, що перегляд відео давно став одним із ключових видів активності серед користувачів соцмережі. Аби дати їм ще більше цікавого контенту та можливостей для саморозвитку, компанія запускає власну відеоплатформу.

Що таке Facebook Watch

Платформа називається Watch, і на ній буде зібрано міні-серіали та шоу на різні теми. Нова відеоплатформа буде доступна одночасно на всіх типах сучасних ґаджетів — від настільних ПО до мобільних телефонів. Аби користувачі соцмережі нічого не пропустили, створено інструмент Watchlist, куди будуть зберігатися найсвіжіші епізоди уподобаних шоу.

Facebook Watch підтримує персоналізацію відеоконтенту. Також можна буде побачити, що переглядають ваші друзі чи оточуючі вас спільноти. Буде окрема вкладка із найбільш обговорюваними відеошоу, тематичними реакціями на той чи інший відеоконтент. Також передбачено вкладку із контентом, який переглядають ваші друзі у соцмережіСамотність в Мережі — про Facebook та потребу спілкування.

В компанії кажуть, що при розробці відеоплатформи намагалися максимально врахувати уроки відеотрансляцій наживо в рамках Facebook Live.

Що запропонує Facebook своїм глядачам

Окрім шоу та передач, знятих заздалегідь, буде передбачено також прямі трансляції, тематичні міні-серії та включення наживо зі студій чи подій. В компанії сподіваються істотно розширити коло доступних тем та заходів для висвітлення і стати окремим відеопровайдером, який зацікавить і глядачів, й авторів контенту.

Коли очікувати повномасштабного запуску

Спочатку Watch зможе скористатися невелика частина користувачів у США, згодом нова опція з’явиться у більшої кількості користувачів. Раніше ми розповідали вам про особливості розвитку та використанняЕволюція нішевих соцмереж — що варто знати нішевих соцмереж, в яких фото- чи відеоконтент є основним для аудиторії.

Share
Написати коментар
loading...