Реклама

В Україні з’явився жіночий україномовний журнал

Вікторія Пасічник, яка майже 10 років працювала у глянцевому виданні «Натали», запустила сайт під назвою Ukrainky.com
Čytaty latynkoju
Depositphotos
В Україні з’явився жіночий україномовний журнал
  1. Головна
  2. Новини
  3. В Україні з’явився жіночий україномовний журнал
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вікторія Пасічник, яка майже 10 років працювала у глянцевому виданні «Натали», запустила сайт під назвою Ukrainky.com

Зараз у команді проекту 8 осіб — це колишні журналісти «Натали», «Единственная», Vogue.ua. Дизайн сайту розробляли Світлана Гавриляк та Ольга Марциновська, які також раніше працювали у глянці. Цей проект — онлайн-журнал для українських жінок.

Що відомо про нове видання

Шеф-редактор, автор концепції та ідея — Вікторія Пасічник. Вона розповіла, що ідея виникла досить давно, адже хотілось журнал «як для себе» — для реальних розумних жінок з реальним життям і інтересами. Стартовий капітал проекту — 60% власні заощадження редакторки, 40% — інвестора. Вікторія Пасічник розповіла, що основну ставку робитимуть на українських виробників та співпрацю з ними, адже усім їм потрібен простір і майданчик для проявів — інформаційних, комерційних, не по накрученій ціні глянцевих мереж.

Ми всі дорослі жінки — ну не треба нам десятий раз про Бреда Пітта чи «10 способів знайти чоловіка». У нас нема часу на красивості і пустомовства — нам потрібно коротко, ясно, цікаво і, бажано, дотепно.

Стартовий капітал проекту – 60% власні заощадження, 40% – інвестор та партнер, у якого кілька бізнесів. Команда робить ставку на українських виробників та співпрацю з ними. Редакція планує вже до кінця року вийти «в нуль».

Раніше ми розповідали вам про журнал «Куншт». Він поєднує науку з креативним дизайном, розповідає про ідеї та винаходи, які змінюють світ. Про створення видання, про виклики та перемоги ми поспілкувались з головним редакторомКоманда «Куншт»: «Прагнемо довести, що наука стосується кожного» видання Кирилом Беcкоровайним та заступницею головного редактора Дар’єю Кузявою. Команда цього видання притримується філософії офлайн-читання. Мовляв, коли у вас виникає бажання відпочити від інтернет-перенасичення, ви відкриваєте журнал як артефакт.

Share
Написати коментар
loading...