Реклама

Ryanair оголосив розпродаж квитків від €7,5

Лоукостер Ryanair оголосив розпродаж квитків на свої рейси зі знижкою до 25%. Акційні квитки доступні за 250 напрямками, ціни стартують від €7,5 в одному напрямку
Čytaty latynkoju
Ryanair оголосив розпродаж квитків від €7,5
  1. Головна
  2. Новини
  3. Ryanair оголосив розпродаж квитків від €7,5
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Лоукостер Ryanair оголосив розпродаж квитків на свої рейси зі знижкою до 25%. Акційні квитки доступні за 250 напрямками, ціни стартують від €7,5 в одному напрямку

Придбати квитки за спеціальною ціною можна до півночі 8 серпня. При цьому, зробити переліт потрібно буде в період з 1 вересня по 15 грудня.

Як скористатися лоукостером

В Україні ірландський лоукостер поки не літає, але, за вигідною ціною можна придбати вильоти з аеропортів Польщі, Угорщини або Словаччини. До речі, у липні 2017 року Ryanair перевезла 12,6 млн пасажирів, збільшивши цей показник на 11% в порівнянні з липнем минулого року. Цей місяць став рекордним для авіакомпанії за пасажиропотоком за всю її історію.

Нагадаємо, що за оцінками «Українського інституту майбутнього», близько 10 аеропортів України майже готові прийняти лоукост-компаніїДо 10 українських аеропортів готові приймати лоукостерів. Основна вимога для цього – дешева інфраструктура. Лоукост-компанії також зацікавлені, аби кількість перельотів була максимальною, а вільні крісла у літаку були відсутні. Це можливо лише за умови різкого збільшення пасажиропотоку, коли літаки перейдуть у розумінні громадян із елітного транспорту в звичайний. Реконструкція цивільних аеродромів потребує $400-500 млн протягом 1,5 року.

Серед потенційних летовищ — Рівне, Ужгород, Івано-Франківськ, Вінниця. Поки в українському Гостомелі будуватимуть новий терміналТермінал в Гостомелі може з’явитись до кінця 2017 року для лоукостерів, аеропорт «Бориспіль» або «Жуляни» можуть на тимчасових умовах надавати лоукостерам (в тому числі Ryanair) свої послуги. Після наради за участю представників ДП «Антонов» в Кабінеті міністрів України сформовано робочу групу. Вона займатиметься підготовкою бізнес-плану щодо використання аеродрому «Київ-Антонов» для обслуговування лоукост-авіакомпаній.

Share
Написати коментар
loading...