Реклама

Українським школярам пропонують безкоштовні онлайн-курси англійської

Про це йшлося на зустрічі заступника Міністра освіти і науки України Павла Хобзея з представниками проекту Lingva.Skills, який надає можливості якісного та безкоштовного навчання і підвищення знань з англійської в режимі онлайн
Čytaty latynkoju
Українським школярам пропонують безкоштовні онлайн-курси англійської
  1. Головна
  2. Новини
  3. Українським школярам пропонують безкоштовні онлайн-курси англійської
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Про це йшлося на зустрічі заступника Міністра освіти і науки України Павла Хобзея з представниками проекту Lingva.Skills, який надає можливості якісного та безкоштовного навчання і підвищення знань з англійської в режимі онлайн

Сьогодні на платформі зареєстровано і безоплатно навчаються представники понад 800 загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів з усіх регіонів України.

Як можна долучитися до навчання

Для участі в проекті потрібно подати заявку від навчального закладу, вказавши назву, приблизну кількість бажаючих вивчати англійську та контактний e-mail. З представником навчального закладу зв’яжеться координатор, відправить проект офіційного листа, який потрібно підготувати, та подальші інструкції. Реєстрація відбувається виключно через офіційні заявки. Використовувати онлайн-платформу можуть не лише учні або студенти, а й викладачі та адміністрація закладу.

Структура онлайн-курсу англійської

Навчання відбувається в зручний для користувача час. Термін вивчення – необмежений, але зазвичай становить 3-6 місяців. Курс англійської рівня А1-А2 складається з 150 уроків, кожний з яких трьома видами вправ тренує граматичну або розмовну конструкцію. Тож користувачі отримують виключно практичні навички, які дозволяють швидко почати розмовляти англійською мовою. Наразі розробляється наступний рівень В1, а також навчальний контент з німецької мови.

Окремо ми створили спеціальний функціонал для викладачів англійської мови, де є можливість задавати індивідуальні домашні завдання учням відповідно до навчальної програми та бачити їхній прогрес у навчанні. Він доступний через подання заявки на сайті.

Станіслав Куценко, Голова Асоціації інноваційної та цифрової освіти

Раніше для студентів з України з’явилася нова можливістьУкраїнських студентів запрошують на навчання в ОАЕ в ОАЕ. Стипендіальна програма університету Masdar Instutyte створена для студентів, які хочуть вступити на магістратуру чи аспірантуру. Учбовий осередок був створений урядом Абу-Дабі як некомерційний приватний університет для випускників. Masdar Institute of Science and Technology прагне стати світовим лідером серед університетів, які займаються дослідженнями та післядипломною освітою. Вступники мають можливість отримувати стипендію, що покриває вартість навчання, підручників, проживання, медичне страхування, тести TOEFL та GRE, авіа-переліт додому. Також передбачена щомісячна стипендія та планшети для користування.

Share
Написати коментар
loading...