Реклама

Київ переходить на безготівкову оплату парковок

З 10 серпня у Києві паркування можна буде оплатити через паркомат, sms або придбати місячний талон. Про нововведення повідомив мер Києва Віталій Кличко
Čytaty latynkoju
Київ переходить на безготівкову оплату парковок
  1. Головна
  2. Новини
  3. Київ переходить на безготівкову оплату парковок
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
З 10 серпня у Києві паркування можна буде оплатити через паркомат, sms або придбати місячний талон. Про нововведення повідомив мер Києва Віталій Кличко

Ситуація з паркуванням у Києві залишається складною, адже машини стоять скрізь і займають по дві смуги руху. Такий експеримент триватиме до вступу в силу закону про паркуванняПаркування транспорту в Україні зміниться — новий закон.

Як аргументують нововведення

Віталій Кличко зазначив, що зараз в столиці не мають права оштрафувати безвідповідального водія, який залишив свою машину або евакуювати авто. Проте порядок треба навести. Тому, з 10 серпня обігу готівкових коштів у сфері паркування столиці не буде взагалі. Паркувальників теж не буде.

Нагадаємо, що з 1 червня на центральних вулицях Києва стартував проект «Чесна парковка»Парковки у Києві — що варто знати про них. Згідно моніторингу, з 17 до 21 липня, паркувального майданчика на вул. Льва Толстого (від вул. Володимирської до вул. Антоновича) надходження від оплати за паркування зросли майже в 6 разів, порівняно із аналогічним періодом 2016 року. Раніше ми також розповідали вам про те, що у Києві більше мільйонаУ центрі Києва стартує «Чесна парковка» приватних авто, а в центрі столиці зазвичай паркуються там, де є вільне місце. У паркувальників зараз немає способів змусити платити за стоянку, а у автомобілістів немає ніякої відповідальності за несплату паркувального збору. На додачу до цього співробітники парксервісу часто не видають чеки за оплату паркування або приймають суми, які не відповідають перебуванню машини на стоянці. Саме тому виникла потреба змінити механізми взаємодії водіїв та паркувальних служб на ділянках для паркування автівок.

Share
Написати коментар
loading...