Реклама

Мобільний банк із Німеччини кредитуватиме фрілансерів

Німецький мобільний банк N26 почав видавати кредити своїм клієнтам ще в лютому 2017 року. Серед партнерів банку з’явилася ще одна компанія — сервіс кредитування Auxmoney
Čytaty latynkoju
Мобільний банк із Німеччини кредитуватиме фрілансерів
  1. Головна
  2. Новини
  3. Мобільний банк із Німеччини кредитуватиме фрілансерів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Німецький мобільний банк N26 почав видавати кредити своїм клієнтам ще в лютому 2017 року. Серед партнерів банку з’явилася ще одна компанія — сервіс кредитування Auxmoney

Подібно американському провайдеру позик LendingClub, компанія дозволяє кредитувати одну приватну особу за рахунок коштів іншої. Ця можливість істотно розширить коло клієнтів, які можуть отримати доступ до кредиту. Серед них — фрілансери та студенти.

Як функціонує сервіс

Відкривши вкладку «Кредит» в додатку банку N26, клієнтові потрібно буде вказати, скільки грошей він хоче отримати, коли і за рахунок яких надходжень готовий їх повернути. Клієнту буде запропонована краща кредитна лінія. Наприклад, якщо ви офісний працівник з постійним доходом, N26 надасть вам гроші з власного фонду або приверне фінансування банку-партнера. А якщо ви фрілансер, N26 позичить гроші через Auxmoney. Обидва варіанти дозволяють взяти в кредит до €25 тис на термін до 5 років. Сервіс доступний поки тільки на території Німеччини.

Як працюють мобільні банки в Україні

Нещодавно Дмитро Дубілет, колишній топ-менеджер «Приватбанку», оголосив про план запустити8 фактів про новий український банк без відділень перший в Україні банк без відділеньНовий чорний: Перший український банк без відділень показав свою картку — однак згодом оприлюднив інформацію, що таких проектів буде щонайменше два; споживачам доведеться вибирати, якому надати перевагу. За словами Дубілета, його команда зараз співпрацює із iBox та «Універсал Банком», і оскільки технічна інтеграція із другою з цих компаній просувається швидше, аніж з першою, то саме цей банк стартує першим.

Раніше повідомлялося, що iBox Bank стане першим в Україні, що пропонуватиме клієнтам безконтактну картку безоплатно, на відміну від низки інших банків. Обрано також спеціальний чіп для реалізації низки функцій та послуг, котрих немає у інших банків на ринку. Серед особливостей, заявлених iBox Bank — повернення до 20% коштів на картку в рамках кешбек-сервісу (але не бонусами чи купонами, а реальними коштами).

Share
Написати коментар
loading...