Реклама

На вулицях Києва з’являться Bitcoin-термінали

До кінця літа в столиці з’являться 20-30 Bitcoin-банкоматів — Cryptomat, за допомогою яких люди зможуть за гривні купувати криптовалюту, заявив засновник KUNA Bitcoin Agency Михайло Чобанян
Čytaty latynkoju
На вулицях Києва з’являться Bitcoin-термінали
  1. Головна
  2. Крипто
  3. На вулицях Києва з’являться Bitcoin-термінали
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
До кінця літа в столиці з’являться 20-30 Bitcoin-банкоматів — Cryptomat, за допомогою яких люди зможуть за гривні купувати криптовалюту, заявив засновник KUNA Bitcoin Agency Михайло Чобанян

За словами Чобаняна, є постійний попит від підприємців по всій Україні, які хочуть займатися цим бізнесом — купувати термінали і продавати криптовалюти, в тому числі — Bitcoin.

Як функціонуватимуть термінали

Займатися таким бізнесом може будь-який приватний підприємець. Необхідності в отриманні будь-яких ліцензій на цю діяльність немає. Зараз юридично питання роботи з криптовалютами в Україні не прописані. До кінця 2017 року по всій Україні може бути встановлено близько 150 Bitcoin-терміналів.

Раніше ми розповідали вам про те, чому майнінґ на власних потужностях не вигіднийЧи варто вам ставати майнером?, а також про те, що в США вирішено врегулюватиICO прирівняли до IPO рішенням Комісії США з цінних паперів ринок залучення інвестицій у криптовалютні стартапи.

При бізнесі з кавовими машинами, ліцензії в НБУ ніхто не отримує. Так само і тут. У цьому принадність України. Bitcoin де-юре не існує.

Михайло Чобанян, засновник KUNA Bitcoin Agency

Головне, що варто знати про Bitcoin

Це — криптовалюта, заснованаBTC, ETH, ICO — що це таке і як це пов’язане одне із одним на технології blockchain. Хакери та шпигунське програмне забезпечення (включно із всякими шифраторами та декрипторами5 фактів про новий вірус, який атакує український корпоративний сектор — як запобігти) — одна із сфер, де використання криптовалют є доволі поширеним. Є ще «Даркнет»Темний бік анонімності — що таке Darknet і як він працює, де криптовалюти є взагалі основою усіх операцій. Прихильники конструктивних можливостей криптовалют та блокчейну не люблять про це говорити — проте ці віртуальні технології використовуються не завжди із доброчесною метою. Цього не варто боятися, просто слід знати і про «темний бік» корисної технології.

Share
Написати коментар
loading...