Реклама

«YouTube Red доцільно об’єднати з Google Play Music» — топ-менеджер

Очільник музичного напрямку YouTube підтвердив виданню The Verge плани щодо об'єднання музичного сервісу Google Play Music із платним відеоконтентом YouTube Red
Čytaty latynkoju
«YouTube Red доцільно об’єднати з Google Play Music» — топ-менеджер
  1. Головна
  2. Новини
  3. «YouTube Red доцільно об’єднати з Google Play Music» — топ-менеджер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Очільник музичного напрямку YouTube підтвердив виданню The Verge плани щодо об'єднання музичного сервісу Google Play Music із платним відеоконтентом YouTube Red

Під час панельної сесії у Нью-Йорку топ-менеджер музичного контент-напрямку Ліор Коен заявив про потребу об’єднати стрімінґовий сервіс YouTube Red із Google Play Music — мовляв, це піде на користь аудиторії обох сервісів та допоможе залучити нових передплатників до споживання контенту.

Коли очікувати на злиття 2 сервісів

«Важливим є поєднання YouTube Red і Google Play Music, а також наявність однієї спільної пропозиції», — сказав Коен, коли його запитали про те, чому YouTube Red не є популярнішим серед музичних користувачів. Чітких строків об’єднання, втім, він не назвав.

Сьогодні музична екосистема YouTube3D в 2D: YouTube представив новий формат відеозйомки є надто складною. Є YouTube Red, який видаляє рекламу з відео та дозволяє зберігати відеоконтент для офлайн-перегляду, а також надає доступ до Google Play Music безкоштовно. Також є YouTube Music, яку будь-хто може використовувати. Проте преміум-контент доступний лише для користувачів YouTube Red. А YouTube TV — це третій сервіс. Він не доступний в більшості країн світу.

Про очікуване злиття різних контент-сервісів говорять вже декілька місяців. Нещодавно ці обговорення набули нових обертів через об’єднання Google двох команд, котрі працюють над потоковими сервісами компанії. Раніше ми розповідали про те, скільки грошей на музичному відеоконтенті заробляють авториYouTub-ономіка — скільки грошей заробили найпопулярніші кліпи сучасності найпопулярніших кліпів. Непомітно звання найпопулярнішого кліпу всіх часів та народів замість PSY отримав американський репер Wiz Khalifa зі своїм кліпом «See You Again» — 2,9 млрд переглядів. Відеоробота вийшла 2 роки тому. І лише нещодавно подолала відмітку, яку PSY набрав менше ніж за рік.

Share
Написати коментар
loading...