Реклама

60 онлайн-інструментів для маркетолога на щодень від команди Buffer

Команда маркетингового сервісу Buffer добра знана не лише у Північній Америці, але й у Європі, Азії та для усіх тих контент-маркетологів та SMM-фахівців, котрі працюють на великих англомовних ринках. Їхня добірка повсякденних інструментів може стати гарним доповненням до вашого власного офісного інструментарію. Які сервіси та додатки рекомендують у Buffer?
Čytaty latynkoju
60 онлайн-інструментів для маркетолога на щодень від команди Buffer
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 60 онлайн-інструментів для маркетолога на щодень від команди Buffer
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Команда маркетингового сервісу Buffer добра знана не лише у Північній Америці, але й у Європі, Азії та для усіх тих контент-маркетологів та SMM-фахівців, котрі працюють на великих англомовних ринках. Їхня добірка повсякденних інструментів може стати гарним доповненням до вашого власного офісного інструментарію. Які сервіси та додатки рекомендують у Buffer?

Команда Buffer також охоплює цілий ряд маркетингових завдань від соціальних мереж до побудови спільноти, прес-зв’язків, контентного маркетингу — тому вони використовують безліч різноманітних інструментів для досягнення поставлених цілей.

Trello — головний з інструментів для організаційних питань та командної роботи

Компанія використовує Trello кілька разів на день, щоби відстежувати прогрес проектів, організувати редакційний календар блогу та інші завдання. В команді Buffer також часто відбувається асинхронне обговорення конкретного проекту або допису блогу на відповідній картці Trello.

Grammarly для написання текстів без помилок

Як маркетологи, учасники команди Buffer чимало пишуть — публікації в блозі, матеріали в соціальних мережах, бесіди з учасниками спільноти, надсилання електронних листів, спілкування із пресою та багато іншого. Зручне розширення Chrome дає змогу миттєво перевіряти орфографічні, граматичні та пунктуаційні хиби при введенні тексту, щоби гарантувати письмо без жодної помилки.

Discourse для обговорень

Як віддалена команда, що працює в різних часових поясах, Buffer намагається максимально асинхронно спілкуватися. Тож цей сервіс дає простір для всіх найважливіших дискусій та оголошень.

Zoom для відеодзвінків

Попри максимальну асинхронність, інколи виникає потреба в розмові віч-на-віч — і цей відеомесенджер чудово підходить для спілкування з колегами, навіть якщо у команді майже 70 осіб, розкиданих різними країнами.

Looker для роботи із даними

Looker дає змогу збирати, вивчати та аналізувати всі корпоративні дані та приймати обґрунтовані рішення. Співробітники можуть використовувати Looker для пошуку відповідей на свої питання, навіть якщо мають обсяг не до всіх даних.Сервіс також дає змогу створювати інформаційні панелі для ключових показників та уважно стежити за ними.

MailChimp для email-маркетингу

MailChimp є ключовою частиною маркетингових зусиль команди Buffer — вони використовують його для наших RSS-кампаній, щотижневих розсилок. Крім інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу, команді компанії подобається розумна автоматизація, що заощаджує чимало часу та зусиль.

Sketch для дизайну

Якщо ви теж постійно розробляєте зображення для соціальних мереж, блогів чи шаблони електронної пошти — розгляньте Sketch в якості потужного інструментарію для проектування прототипів та дизайну.

Slack в якості месенджера

Це — ваш віртуальний офіс із можливістю говорити про що завгодно. Швидкий фідбек, чати, тематичні канали та персональне спілкування з будь-якої точки планети — основні переваги використання Slack.

Buffer для керування соцмережами

Цей сервіс допомагає планувати та публікувати релевантний, цікавий вміст у найкращий час. Аналітичні можливості Buffer дають змогу збирати дані про ефективність соціальних мереж, щоби представники компанії могли безупинно вдосконалювати SMM-стратегію.

Dropbox Paper для співробітництва

Для спільної роботи з документами та командних заміток в Buffer використовують Dropbox. Тут зосереджено низку потужних функцій у мінімалістичному інтерфейсі — наприклад, коментарі, журнал змін, списки справ, нагадування, сповіщення тощо.

Робота із соцмережами

SMM-нику вашої компанії точно стануть у нагоді декілька інструментів автоматизація та роботи із соцмережами:

  1. Twitcher
  2. Tack
  3. Giphy
  4. Chatfuel Bots
  5. Respond

Написання текстів та ведення блогів

Письмовий вміст — значна частина стратегії маркетингу. Кожен у команді так чи інакше пише — тож зверніть увагу на ці інструменти для текстового контенту.

  1. Ulysses
  2. Marked 2
  3. WordPress.org

Кураторська робота з контентом

Любов до цікавого контенту та створення його добірок потребує окремих інструментів для виявлення та копіювання вмісту, які допоможуть нам знайти найкращий контент для спільної роботи та генерування ідей для власних постів чи оглядів.

  1. Pocket
  2. Refind
  3. Zest

Графіка та фото

Будь-який гарний текст варто доповнити релевантним медіаконтентом — і графіка та відео стануть у пригоді, особливо в соцмережах. Ось деякі інструменти для обробки світлин та створення графічного контенту:

  1. Placeit
  2. Keynote
  3. CloudApp
  4. Draw.io
  5. Eye Dropper
  6. Canva

Редагування відео

83% опитаних Buffer маркетологів хотіли би створювати більше відеоконтенту, якби мали більше часу та ресурсів. Є нзка інструментів створення та редагування відео, котрі можуть вам у цьому допомогти:

  1. Filmora
  2. Adobe CS (Audition, Premiere Pro, Photoshop, After Effects)
  3. Loom
  4. Animoto

Дослідження ринку та пошук відповідей на питання

Опитування на сайті допоможе отримати вчасний відгук про ваші продукти та послуги безпосередньо від користувачів — а створити опитувальник, форму для відгуків чи промо-тест для користувачів допоможуть такі сервіси:

  1. Qualaroo
  2. Hotjar
  3. Appear.in
  4. Typeform

Обробка даних

Отримуючи якісний відгук через твіти, коментарі на форумах чи в електронному листуванні, варто також його систематизувати та обробити. Окрім Looker, ось деякі інші інструменти обробки даних, які варто спробувати в роботі:

  1. Google Data Studio
  2. Google Tag Manager
  3. Google Analytics
  4. Post Reach

Планування зустрічей та роботи компанії

Будучи у 7 різних часових поясах у всьому світі, можна зробити планування зустрічей простішим попри всі труднощі — і в цьому можуть допомогти такі сервіси:

  1. Google Calendar
  2. Fantastical 2
  3. Timezone.io
  4. World Time Buddy
  5. Calendly

Важливі та повсякденні нотатки

Наявність єдиного місця для зберігання нотаток та збирання ідей може бути чудовим рішенням не лише для маркетологів:

  1. Google Sheets
  2. Apple Notes
  3. Evernote

Паролі та безпека

Після хакерської атаки на Buffer у 2013 році, безпека стала одним з головних пріоритетів для компанії — в тому числі, і в питанні зберігання корпоративних паролів:

  1. 1Password
  2. Okta

Списки справ для команди в цілому та співробітників зокрема

Наявність списку справ може бути корисним для щоденного планування та визначення пріоритетів роботи. Оскільки кожен сприймає час по-різному і має різну швидкодію стосовно поставлених завдань, варто навчитися працювати зі списками та системами, що їх систематизують:

  1. Todoist
  2. Asana
  3. Omnifocus

Інструменти, що допомагають зосередитися

Стимулююче середовище може допомогти зосередитись і стати продуктивнішими. Постійне перебування за ноутбуком зовсім не означає, що ви при цьому не можете уникнути відволікань, залишатися зосередженими та відпочити.

  1. Adblock
  2. Pixelblock
  3. f.lux
  4. Noisli

Автоматизація щоденної рутини та повторюваних завдань

Автоматизація надзвичайно заощаджує час. Замість регулярного повторювання завдань вручну, намагайтеся знайти способи автоматизувати рутину. Хоча більшість з нас не є достатньо технічними, щоби створювати власні скрипти для автоматизації завдань, скористуйтеся інструментами, котрі допоможуть вам автоматизувати все за пару кліків мишкою.

  1. Boomerang for Gmail
  2. TextExpander
  3. Canned Responses for Gmail
  4. Zapier

Share
Написати коментар
loading...