Реклама

Google пропонує 3D-екскурсії у музей у низці міст України

Крім віртуальної подорожі, на сайті можна дізнатися про історію життя в різних регіонах, а також ознайомитися з народною архітектурою та побутом
Čytaty latynkoju
Google пропонує 3D-екскурсії у музей у низці міст України
  1. Головна
  2. Новини
  3. Google пропонує 3D-екскурсії у музей у низці міст України
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Крім віртуальної подорожі, на сайті можна дізнатися про історію життя в різних регіонах, а також ознайомитися з народною архітектурою та побутом

Компанія Google разом з Міністерством культури України створили віртуальний тур по 7 музеях під відкритим небом в різних областях. На часі дізнатися, як можна віртуально відвідати музей в Україні.

Як потрапити у віртуальну подорож

У віртуальний тур музеями в 3D можна вирушити на сайті. Крім віртуальної подорожі, тут можна дізнатися про історію життя в різних регіонах, а також ознайомитися з народною архітектурою та побутом. 3D-тури по музеях також доступні в режимі Street View на Картах Google. Проект є частиною кампанії «Автентична Україна». Загальний цикл доступних екскурсій на сайті складається з музеїв народної архітектури та побуту в Києві (Пирогово), Львові («Шевченківський гай»), Переяславі-Хмельницькому та Ужгороді, а також з Центру народознавства «Мамаєва Слобода» (Київ), Запорізької Січі — заповідника «Хортиця» (Запоріжжя) і резиденції Богдана Хмельницького в Чигирині. Усі ці музеї можна відвідати, не покидаючи власного дому чи офісу.

Віртуальна екскурсія у кожен музей доступна трьома мовами — українською, російською та англійською. 360-градусні панорами дають змогу прогулятися по території музеїв, заглянути всередину будинків та ознайомитися з експозиціями. В рамках кампанії «Автентична Україна» вже представлені віртуальні тури по дерев’яним церквам карпатського регіону, які вважаються світовою спадщиною ЮНЕСКО, і 3D-тур по Київському національному академічному театру оперети.

Ми також розповідалиКоманда Pixelated Realities — про міські простори в Україні та використання VR / AR для них вам про те, як віртуальна реальність допоможе вивчати міські простори в Україні.

Share
Написати коментар
loading...