Реклама

5 онлайн-сервісів, які допоможуть вам створити успішний блоґ

Йон Вестенберґ дає поради, як можна підкорити читацьку аудиторію одного із найбільш популярних майданчиків для блогерів — Medium. Які інструменти та сервіси варто використовувати, щоби створити проект із багатомільйонними переглядами?
Čytaty latynkoju
5 онлайн-сервісів, які допоможуть вам створити успішний блоґ
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 5 онлайн-сервісів, які допоможуть вам створити успішний блоґ
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Йон Вестенберґ дає поради, як можна підкорити читацьку аудиторію одного із найбільш популярних майданчиків для блогерів — Medium. Які інструменти та сервіси варто використовувати, щоби створити проект із багатомільйонними переглядами?

Medium перетворився на одну з найефективніших онлайн-платформ для контент-маркетологів, які прагнуть охопити потенційних клієнтів у різних галузях. Шлях від нуля до 5 млн переглядів не був легким — але його можуть здолати чимало авторів, якщо користуватимуться доволі простими, проте ефективними онлайн-сервісами при підготовці свого контенту, запевняє Вестенберґ.

Перевірка грамотності за допомогою Grammarly

Класний контент слід перевіряти на граматику, правопис та синтаксис — особливо якщо йдеться про контент англійською мовою. Одна граматична помилка може звести нанівець усі перспективи та довіру аудиторії, зробивши вас просто ще одним черговим автором, котрий пише з помилками. Вестенберґ радить користуватися Grammarly.

Цей потужний інструмент не лише перевіряє правопис у браузері чи текстовому редакторі, але й допомагає будувати простіші та зрозуміліші речення. У поєднанні із роботою живого редактора-фрілансера ви зможете отримати «на виході» текст без жодної помилки, який точно «зацінить» ваша аудиторія.

Моніторинг важливих тем за допомогою Google Trends

Як би класно ви не писали, якщо ця тема не затребувана інтернет-аудиторією, навряд чи такий контент стануть читати та поширювати. Аби зрозуміти, що саме шукають люди, варто скористатися Google Trends. За допомогою цього сервісу ви можете легко встановити, які запити до пошукових систем є найбільш популярними на цей момент — і визначити свою нішу для створення контенту, який активно шукають читачі.

Пошук хештегів за допомогою KeyHole

Medium не існує у вакуумі — для пошуку контент-ідей під цей майданчик варто використовувати теми та матеріали із різних соціальних мереж, якими найчастіше користуються читачі блогів: це можуть бути TwitterА тепер усе інакше: Twitter представив зміни в інтерфейсі та оновив iOS-додаток, LinkedIn, FacebookFacebook Messenger запустив рекламні інструменти та InstagramInstagram дозволить вказувати спонсорів публікацій. А визначити найбільш популярні теми можна за допомогою хештегів — і в цьому вам допоможе сервіс Keyhole, котрий знаходить та індексує теги в соцмережах за рівнем популярності та обговорюваності.

Пошук іноземців-авторів за допомогою Speedlancer

Якщо ви шукаєте англомовних авторів контенту для просування свого Medium-блогу на закордонних ринках, зверніть увагу на платформу швидкого пошуку фрілансерів під назвою Speedlancer.

Регулярне використання Medium

Писати в блог раз на місяць і сподіватися на стале зростання переглядів та зацікавленості — марна справа. Працюйте над блогом постійно, коментуйте, поширюйте та вподобуйте матеріали інших Medium-авторів, аби ваш блог був цілісним, «живим» та постійно актуальним. Адже ця платформа для ведення блогів побудована за принципом соціальної мережі.

Відслідковування новин в своїй сфері за допомогою Google News

Бути в курсі всіх новин зі своєї сфери та робити про це короткі огляди чи користуватися різними першоджерелами для своїх публікацій — теж гарна практика для авторів на Medium. Тому не забувайте про сервіс пошуку та аґреґації новин від GoogleПро що говорять у Долині: частина перша — Google.

Стеження за конкурентами та їхніми блогами

І звісно, вашим джерелом натхнення завжди можуть стати ваші конкуренти. Хтось із них не до кінця висвітлив актуальну тему? Скористайтеся цим. У вас є новинка, про яку ще не встигли написати у конкуруючому онлайн-проекті? Не проґавте таку можливість. Також можна агрегувати та синдикувати контент із різних джерел і додавати до нього трохи власної думки, аби отримати « на виході» цікавий матеріал, зроблений «слідами» проектів-конкурентів. Все залежить від вашої кмітливості, фантазії, гнучкості та вміння вчасно реагувати на актуальні тренди та інформаційні приводи.

 

Share
Написати коментар
loading...