Реклама

Український уряд виділив 2,6 млрд грн на регіональні проекти

Кабмін України виділив транш на реалізацію проектів в освіті, медицині, дорожній інфраструктурі та ЖКГ
Čytaty latynkoju
Український уряд виділив 2,6 млрд грн на регіональні проекти
  1. Головна
  2. Новини
  3. Український уряд виділив 2,6 млрд грн на регіональні проекти
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Кабмін України виділив транш на реалізацію проектів в освіті, медицині, дорожній інфраструктурі та ЖКГ

Всього планується здійснити 767 проектів за кошти Фонду регіонального розвитку. Таким чином держбюджет підтримує реалізацію конкретних ідей на місцевому рівні. На часі дізнатися більше про проекти, в які мають намір інвестувати державні кошти згідно із наміченим планом.

Напрями підтримки, яку отримають проекти

За словами прем’єра Володимира Гройсмана, 294 профінансованих починання будуть реалізовані у сфері освіти, 148 — в медичній сфері, 85 — для поліпшення житлово-комунальної інфраструктури, 77 — для покращення дорожньої інфраструктури. При цьому сумарний обсяг фінансування через Держфонд регіонального розвитку в цьому році становитиме 3,5 мільярда гривень.

Нагадаємо також, що у Києві почали реалізовувати другий етап громадського бюджетуКиянам виділяють 2 млн грн для проектів громадського бюджету. Запропонувати проект до цього переліку можна до 15 липня поточного року. Цього разу Київська міська державна адміністрація збільшила фінансування до 100 млн грн. Максимальний розмір суми проекту складає 2 млн, а також запроваджуються малі внески та бюджети — до 400 тис грн. У кожному районі столиці вже створено пункти супроводу Громадського бюджету. Кияни повинні пройти консультації до офіційної реєстрації, щоб добре підготуватися: зібрати необхідні листи підтримки від партнерів, спланувати свою рекламну кампанію, організацію роботи команд. Деталі можна дізнатися у Положенні про громадський бюджет у Києві. Також можна звернутися за досвідом до учасників першого Громадського Бюджету, які вже успішно реалізували 5 проектів на теренах української столиці.

Share
Написати коментар
loading...