Реклама

«Химера» на ВДНГ: На вихідних у Києві відбудеться масштабний автофест

Фестиваль проходитиме 17-18 червня на ВДНГ. На заході буде представлено понад сотню автомобілів. Серед найочікуваніших моделей: Ford Mustang, Renault Captur, Toyota Corolla, Lexus RX, Mitsubishi Pajero Sport. Світовою прем’єрою стане експозиція суперкара Himera, створеного українцями
Čytaty latynkoju
«Химера» на ВДНГ: На вихідних у Києві відбудеться масштабний автофест
  1. Головна
  2. Новини
  3. «Химера» на ВДНГ: На вихідних у Києві відбудеться масштабний автофест
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Фестиваль проходитиме 17-18 червня на ВДНГ. На заході буде представлено понад сотню автомобілів. Серед найочікуваніших моделей: Ford Mustang, Renault Captur, Toyota Corolla, Lexus RX, Mitsubishi Pajero Sport. Світовою прем’єрою стане експозиція суперкара Himera, створеного українцями

17-18 червня на ВДНГ у Києві відбудеться фестиваль NewCarsFest, де можна буде побачити одну світову і дві європейські прем’єри автомобілів. Крім того, на заході буде представлено понад сотню автомобілів моделей Ford Mustang, Renault Captur, Toyota Corolla, Lexus RX, Mitsubishi Pajero Sport. Найочікуванішою світовою прем’єрою стане експозиція суперкара HimeraУкраїнці представили суперкар власного виробництва, створеного українцями.

Найгучніші презентації анонсовані NewCarsFest

Відкривати експозицію нових автомобілів на фестивалі NewCarsFest 2017 буде потужний кабріолет Ford Mustang червоного кольору. Цей автомобіль розганяється до першої сотні він за 4,8 секунд! Також 17 червня о 14:00 розпочнеться презентація вищезгаданого українського суперкаравартістю 700 тисяч євро. «Химера» буде доступний для фотографування протягом двох днів, а після участі на NewCarsFest 2017 виїде з країни в Монако.

 

О 15:00 годині відбудеться європейська презентація нового Honda Civic. Модель у кузові седан незабаром почнуть продавати в офіційній дилерській мережі марки. Крім того, на тест-драйві буде доступний популярний кросовер Honda CR-V. На стенді Ford будуть представлені два нових кросовери – Kuga і Edge. Ці машини будуть доступні і для тест-драйву на території фестивалю.

Renault першими в Європі покаже українцям вседорожню версію популярного універсала – Logan MCV Cross. Крім того, на виставці будуть представлені новий Megane Sedan, оновлений кросовер Captur і новий Kadjar, бюджетний хечтбек Sandero з іноваційним двигуном об’ємом 0,9 л, а також позашляховик Duster.

Hyundai представить популярний бюджетний седана Accent, який навесні цього року вийшов у новому поколінні. Також неабиякий ажіотаж очікується від гібридного та електричного Ioniq, який днями надійшов в продаж. Не обійдеться і без Tucson, Elantra, Creta.

Бюджетна марка з Узбекистану Ravon презентує хетчбек Ravon R2 і седан Ravon R4, які будуть доступні на тест-драйвах. Також FIAT покаже традиційні малолітражки та машини сегменту пікап Fullback. Центральною новинкою експозиції SEAT стане перший кросовер марки – Ateca, на якому також можна буде пройти тест-драйв. Для тестів будуть доступні хетчбек SEAT Leon, універсал SEAT Leon X-Perience.

Відвідувачі виставки зможуть не тільки побачити, а й поїздити на новому хетчбеку Citroen C3 і оновленому бюджетному C-Elysee. Peugeot покаже найсвіжішу і гучну новинку – кросовер 3008, а також вже відомий 2008-й.

У зоні електромобілів можна буде побачити і розпитати про особливості експлуатації найпопулярніших моделей сегменту – Tesla Model S, Renault Kangoo Z.E., BMW i3, Volkswagen e-Golf і інші.

Місце та час проведення

Записатися на тест-драйви заздалегідь можна на сайті фестивалю. Фестиваль відбудеться 17-18 червня за адресою: м. Київ, вул. Глушкова, 1, ВДНГ. Вартість квитків: дорослий — 90 грн, дітям до 14 — 45 грн, дітям до 4 років вхід безкоштовний. Час роботи фестивалю з 11:00 до 20:00.

Share
Написати коментар
loading...