Реклама

Renault пропонує зберігати енергію через вживані акумулятори

В компанії хочуть на практиці побачити ефективність роботи вживаних акумуляторів і готовність споживачів до впровадження таких систем зберігання енергії
Čytaty latynkoju
Renault пропонує зберігати енергію через вживані акумулятори
  1. Головна
  2. Техно
  3. Renault пропонує зберігати енергію через вживані акумулятори
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
В компанії хочуть на практиці побачити ефективність роботи вживаних акумуляторів і готовність споживачів до впровадження таких систем зберігання енергії

Заощадження електроенергії у містах та селищах — важлива задача, для реалізації якої можна використати не лише найсучасніші технології, але й уже вживані акумуляторні батареї. Французька автокомпанія Renault спільно з британським стартапом Powervault представила системe зберігання енергії на основі вживаних акумулятори від електромобілів. На часі дізнатися, як працює ця технологія.

Як працюють домашні системи зберігання енергії Renault

Renault здає акумулятори автомобілів в оренду, отже власники транспорту не мають права на цей компонент електрокара. Зараз акумулятори встановлені в 100 тисяч одиниць. Більшість обладнані системами ємністю 22 кВт/год, але з березня власники електрокарів можуть замінити їх на потужніші блоки. В компанії хочуть на практиці побачити ефективність роботи вживаних акумуляторів і готовність споживачів до впровадження таких систем зберігання енергії.

Домашні системи зберігання енергії від Renault не займатимуть багато місця, вони легко вбудовуються в кухонний гарнітур, а їхня вартість, відповідно, буде менша на 30%. Відзначається, що таким чином подвоюється термін використання акумуляторів. Загалом це дає змогу зменшити відсоток утилізації чи просто викидання акумуляторних батарей.

Хто зможе стати учасником пілотного проекту

Перших 50 домашніх акумуляторів встановлять в будинках Великобританії вже цього року. Учасниками пілотної програми стануть власники житла, обладнаного сонячними панелями. Зокрема системи зберігання енергії з’являться у клієнтів енергетичної компанії M&S Energy, а також в школах і муніципальному житлі.

Share
Написати коментар
loading...