Реклама

5 легальних музичних сервісів, які доступні українцям

Як відомо, влада України ввела санкції щодо низки онлайн-сервісів, включно із прослуховуванням музики за допомогою «ВКонтакті» та «Яндекс.Музики». Користувачі соціальних мереж обурюються, але насправді українцям доступні легальні альтернативи — на часі про них згадати
Čytaty latynkoju
5 легальних музичних сервісів, які доступні українцям
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 5 легальних музичних сервісів, які доступні українцям
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Як відомо, влада України ввела санкції щодо низки онлайн-сервісів, включно із прослуховуванням музики за допомогою «ВКонтакті» та «Яндекс.Музики». Користувачі соціальних мереж обурюються, але насправді українцям доступні легальні альтернативи — на часі про них згадати

Музичний контент став невід’ємною частиною життя багатьох людей. Гарною новиною є те, що достатньо ресурсів, які дозволяють придбати або просто послухати легальну музику — і для цього не треба порушувати закон. Отож, ходімо на пошуки альтернативи? Обираємо зручний для себе музичний сервіс. 

Google Play

Сервіc досить легкий у використанні — перші три місяці Google Play дає нагоду слухати музику безкоштовно. Після того можна передплатити доступ до каталогу музики за 59 грн щомісяця.

На Google Play можна легко знайти альбоми та пісні українських виконавців. Слухати можна як і у браузері, так і за допомогою нативних мобільних додатків для iOS та Android.

SoundCloud

Одна з найвідоміших та безкоштовних платформ — це Soundcloud. Вона дає можливість не тільки прослуховувати музику, але й слідкувати за музичними смаками знаменитостей. Крім того, цю платформу зручно використовувати, якщо ви випускаєте власні подкасти чи мікстейпи.

Сайт також дозволяє репостити музику на інші сайти, адже побудована за принципом соціальної мережі. Це є «плюсом» для сучасних молодих виконавців, адже вони можуть поширювати свою творчість. Крім безкоштовної функціональності, у Soundcloud є також платні послуги:

  • створення трек-листів
  • збільшення об’єму завантажених композицій
  • розподілення треків по групам і користувачам.

Deezer

Цей сервіс дає багато безкоштовних функцій. Музичні композиції на Deezer можна слухати у потоковому форматі. Також тут можна відшукати чимало альбомів українських виконавців. Загалом у бібліотеці Deezer понад 40 млн ліцензованих треків, 2+ млн альбомів і більше 30 тис тематичних радіостанцій.

Перший місяць користування цим сайтом безкоштовний, а далі вводиться передплата у 7 євро. За регулярну плату ви зможете слухати музику не лише онлайн, але й у режимі офлайн, без реклами та із доступом до повної бази треків.

Napster

Досить давня файлообмінна система, що стала широко вживаною ще 20 років тому. Napster дозволяла легко обмінюватися музикою, але це стало проблемою, бо порушувало авторські права. 2008 року платформу було викуплено — і вона стала платним сервісом. Перші 30 днів використання цього сервісу надаються безкоштовно. Далі треба активувати передплату, яка коштує $5. У пакет входить прослуховування радіо та завантаження 25 треків. Для тих, хто не хоче жодних обмежень, пропонують інший тариф — у цей пакет входять $10 платні за можливість завантажувати необмежену кількість пісень.

Zvooq

Це — легальна безкоштовна платформа, у якій можна слухати музику без обмежень. Після встановлення додатку Zvooq на телефон, можна прослуховувати композиції без доступу до інтернету. Додатково передбачено преміум-підписку, яка є безкоштовною у перші 30 днів. Вона дає можливість скачувати будь- яку музику на телефон, відключити рекламу, перемикати треки.

І пам’ятайте: хорошої музики багато не буває, а правильно підібраний музичний сервіс допоможе насолоджуватися нею сповна.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Share
Написати коментар
loading...