Реклама

Вікенд Києва — 13 подій неділі у столиці до Дня міста

Якщо ви вважаєте, що відзначати День Києва лише одну добу — це нудно і нецікаво, пропонуємо вам обрати щось хороше, пізнавальне, розважальне або змагальне на 28 травня, неділю. На щастя, для киян та туристів пропозицій знайдеться чимало
Čytaty latynkoju
Depositphotos
Вікенд Києва — 13 подій неділі у столиці до Дня міста
  1. Головна
  2. Місто
  3. Вікенд Києва — 13 подій неділі у столиці до Дня міста
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Якщо ви вважаєте, що відзначати День Києва лише одну добу — це нудно і нецікаво, пропонуємо вам обрати щось хороше, пізнавальне, розважальне або змагальне на 28 травня, неділю. На щастя, для киян та туристів пропозицій знайдеться чимало

У цій добірці знайдеться все — від пропозицій для любителів спорту до заходів для шанувальників смачної їжі та цікавих видовищ.

Для спортсменів та тих, хто підтримує благодійність в УкраїніГоловні цифри та факти про благодійність в Україні — 25-й благодійний «Пробіг під каштанами»

Наймасштабніша спортивно-благодійна акція в нашій країні відбувається щороку, починаючи із 1993-го, ставши вже своєрідним брендом столиці у травні. За минулі 17 років пробіг проводиться під гаслом допомоги дітям, котрі мають вроджені вади серця. Кошти, зібрані під час пробігу, спрямовуються на придбання життєво необхідного медичного обладнання для Науково-практичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Коли: 9:00 | Місце збору: Михайлівська площа | Докладніше дізнавайтеся тут: Facebook, реєстрація учасників

Шопоголікам, танцюристам та любителям погуляти компанією — Фестиваль «Кураж Night Market»

Три дні шоу, музики, покупок і повний #кураж за підтримки посольства Індії. Денна, вечірня і нічна програма одночасно. Не передайте куті меду із прянощами — в сенсі, перцю каррі (ну ви зрозуміли).

Місце: Арт-завод «Платформа» (вул. Біломорська, 1) | Докладніше дізнавайтеся тут: Facebook

Для любителів смачно попоїсти на природі — Гастрономічний пікнік

Час пікніків — на дачі, в лісі, на березі, клумбі і футбольному полі. Або як варіант — на маркеті «Гастрономічний пікнік». Все, що потрібно для пікніка – від їжі і посуду до гарного настрою – запропонують вам найкращі українські виробники.

Місце збору: D12 (вул. Десятинна, 12) | Всі подробиці шукайте тут: Facebook

Для тих, хто любить танцювати — День Києва на Софії і Поштовій площі

Український танець та Гала-концерт як основна тематика дня і завершення чотириденного танцювального марафону.

Місце збору: Софіївська площа, Поштова площа | Детальніше дізнавайтеся тут: Facebook

Для шанувальників аматорських колективів — Фестиваль мистецтва та театральних колективів «Русанівка Fest»

Заключний день виступів театральних колективів, ансамблів бальних танців, а також квести для дітей та майстер-класи.

Місце збору: Русанівська набережна | Всі подробиці тут: Facebook

Для фанів етніки — Ярмарок народного мистецтва до Дня Києва

Свято мистецтва, естетичної краси та спілкування з митцями у ці дні чекає вас на просторому подвір’ї музею Івана Гончара. Вишивальники, ткачі, гончарі, ложкарі, іграшкарі, майстри з обробки дерева, шкіри, лози та багато інших демонструватимуть свої вміння. Кобзарі та лірники під акомпанемент саморобних музичних інструментів виконуватимуть історичні пісні та думи.

Місце: Музей Івана Гончара (вул. Лаврська, 19) | Усі деталі шукайте тут: Facebook

Для веломаніяків — Змагання з велоспорту «Race Horizon Park»

Українська велогонка Race Horizon Park визнана міжнародними експертами. Отримавши статус категорійної (1.2), вона потрапила до календаря Міжнародного союзу велосипедистів (UCI). Окрім іміджу та престижності, цей статус значно розширив кількість учасників, збільшив довжину маршруту та підвищив рівень суддів і професіоналізму велогонщиків.

Місце: вул. Хрещатик | Усі подробиці про захід: Facebook, сайт, реєстрація

Для поціновувачів фотографії — Фотовиставка «TheWoman: Revelation»

Фотопроект «TheWoman: Revelation» української фотографині Тетяни Кізєєвої представить фотографії про справжню жіночу красу та розповість про жінку, її природню привабливість, про те, що краса – це вміння бути собою і бути вільною від стереотипів.

Місце проведення: Spivakovska Art:ego Culture Center (вул. Саксаганського, 59б) | Детальніше про подію дізнавайтеся тут: Facebook

Вікенд Києва — 13 подій неділі у столиці до Дня міста

clothes on a beer festival in Kyiv, Ukraine

Для тих, хто не боїться відростити собі «пивне черевце» — Фестиваль «Craft Beer Fest»

ВДНГ перетвориться на центр Києва. Принаймні на пивний центр, тому що тут відбудеться найбільший фестиваль крафтового пива в Україні — провідні українські крафтові броварні з новинками, презентаціями та дегустаціями будуть зібрані тут.

Місце збору: Експоцентр України (просп. Академіка Глушкова, 1) | Детальніше: Facebook

Для усієї родини та друзів — Фестиваль «Kyiv Weekend Fest»

Сімейне свято до Дня Києва. На #KyivWeekendFest-і працюватимуть: дитяча та арт-зони; зона флеш-мобів; кілька концертних майданчиків.

Де зустрічатися: Національний історико-архітектурний музей «Київська фортеця» (вул. Госпітальна, 24а) | Де дізнатися усі подробиці: Facebook

Для концептуалістів — Фестиваль «That’s Wassup vol.1»

Виставка робіт 29 молодих митців у галузі живопису, ілюстрації, перформансу, інсталяції, анімації та фотографії. Усе це – під музику від 20ft Radio.

Де все це побачити та почути: Центр сучасного мистецтва M17 (вул. Антоновича, 102-104) | Більше подробиці шукайте тут: Facebook

Для бігунів — Забіг «Kyiv City Race»

Ще не бігали з картою? На часі спробувати. KYIV CITY RACE – це подовжена дистанція у самому центрі столиці.

Де дізнатися більше деталей про захід: FacebookРеєстрація

Для прихильників кавказької гостинності — VIII Фестиваль грузинської культури

День Києва майже збігся в часі із 26-ю річницею Незалежності Грузії. На честь визначної дати відбудеться святковий концерт, в якому візьмуть участь ансамбль грузинських народних танців «ІБЕРІЄЛІ», Фольклорний ансамбль грузинського культурно-освітнього центру, Шмагі Тагіашвілі, Кеті Шамугія та інші. Запрошенi відомі виконавці із Грузії – Ethno Jazz Band Iriao.

Час зустрічі: 28 травня о 18:00 | Локація: Центральний будинок офіцерів Збройних Cил України (вул. Михайла Грушевського, 30/1) | Більше деталей шукайте тут: Facebook

Share
Написати коментар
loading...