Реклама

Apple представить одразу три оновлених ноутбуки на WWDC

Apple має намір оновити одразу три моделі ноутбуків і представити їх на щорічній конференції WWDC, повідомляють у Bloomberg
Čytaty latynkoju
Apple представить одразу три оновлених ноутбуки на WWDC
  1. Головна
  2. Новини
  3. Apple представить одразу три оновлених ноутбуки на WWDC
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Apple має намір оновити одразу три моделі ноутбуків і представити їх на щорічній конференції WWDC, повідомляють у Bloomberg

Вже незабаром компанія Apple презентує низку нових ноутбуків для поціновувачів своєї продукції. Як повідомляють джерела у американській пресі, основних моделей ноутбуку буде три. MacBook Pro на базі процесору Intel Kaby Lake, більш потужна версія 12-дюймового MacBook, оновлена версія 13-дюймового MacBook Air — такі новинки «яблучна» компанія представить вже незабаром. Оглядачі зазначають також, що нова серія ноутбуків на додачу до нових конфігурацій отримає покращений процесор. Про якість екранів у нових моделях немає даних.

Масштабних оновлень очікувати не варто

Анонсовані зміни, втім, не означатимуть появи кардинально нових ноутбуків. Зазначені вище моделі — це лише реагування на критику щодо якості роботи та характеристик нових MacBook Pro. Принаймні, такі застереження висловлюють оглядачі технологічних видань. Також поки що незрозуміло, чи усунуть проблеми із оперативною пам’яттю ноутбуків та нестабільною роботою портів USB-C в деяких моделях. І звісно ж, для тих, хто звик користуватися технікою, моніторами та іншими аксесуарами із портами, відмінними від USB-C, і надалі доведеться підключати хаби та перехідники. Це поки чи не єдине «слабке місце» у постійних оновленнях лінійки портативних комп’ютерів Apple.

Коли відбудеться презентація

За планам організаторів WWDC 2017 має пройти 5-9 червня 2017 року. Саме тоді у прямому ефірі на увесь світ і презентують нові моделі ноутбуків — а глядачі зможуть перевірити, наскільки коректними були прогнози інсайдерів та журналістів.

Share
Написати коментар
loading...