Реклама

Lucky Labs допоможе безкоштовно поширити дитячий нон-фікшн в Україні

Проект під назвою «ЛакіБукс» презентували в рамках Книжкового Арсеналу, що цими днями відбувся у Києві
Čytaty latynkoju
Lucky Labs допоможе безкоштовно поширити дитячий нон-фікшн в Україні
  1. Головна
  2. Новини
  3. Lucky Labs допоможе безкоштовно поширити дитячий нон-фікшн в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Проект під назвою «ЛакіБукс» презентували в рамках Книжкового Арсеналу, що цими днями відбувся у Києві

Благодійний фонд «Я майбутнє України» та компанія Lucky Labs презентували проект «ЛакіБукс» — його метою є видання і поширення україномовної науково-пізнавальні книги для підлітків. На часі дізнатися більше про нове починання для поціновувачів літератури.

Головне, що варто знати про новий проект

«ЛакіБукс» було презентовано в рамках фестивалю «Книжковий Арсенал»13 новинок «Нашого Формату» на Книжковому Арсеналі 19 травня. Проект має на меті «інтелектуальну українізацію». Організатори вважають, що якнайкращим чином для цього підходить створення україномовної книги, яка заповнить порожнечу на національному ринку науково-популярної літератури для підлітків.

Ми з'ясували, що сьогодні в Україні видавати науково-популярну літературу непросто. Видавництва не можуть працювати в збиток, а хороша, яскрава книга досить дорога у виробництві. Хороша література не всім батькам по кишені. Тому ми вирішили допомогти появі таких книг власними зусиллями

Марта Левченко, очільниця благодійного фонду «Я майбутнє України»

Які книги обиратимуть

Антон Іванов, керівник проектів компанії Лаки Labs, зазначив: «Ми хочемо допомагати появі українських Ілонів Масків5 міфів, які зруйнував Ілон Маск — та книга про нього. ЛакіБукс — це не енциклопедична література, а сучасні книги наукового змісту і прикладного напрямку із нестандартним викладом».

Коли чекати на першу книгу в серії

Дебютним виданням стане книга від майстра дитячого нона-фікшну Дмитра Кузьменка, відомого як Кузько Кузякин ( «Біла трішки чорна-пречорна книжка», «Зубасті завдання»). Вона нестандартно розповідатиме про математику в повсякденному житті, і вийде у видавництві «Темпора» восени 2017-го.

Share
Написати коментар
loading...