Реклама

11 складових для створення затишку в офісі

«Офіс — другий дім». «На роботу — як на свято». Знайомі фрази? Ще б пак: зазвичай в офісі ми проводимо більшу частину дня, а дехто із нас роками приходять в одне і те ж приміщення; Своя мода, смаки та дизайн інтер’єру формують той мікросвіт, у якому працюють ви і ваші колеги. А якщо проявити трохи фантазії та оригінальності, то ідеї, про які ми розкажемо, допоможуть облаштувати незвичайне робоче місце
Čytaty latynkoju
11 складових для створення затишку в офісі
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 11 складових для створення затишку в офісі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
«Офіс — другий дім». «На роботу — як на свято». Знайомі фрази? Ще б пак: зазвичай в офісі ми проводимо більшу частину дня, а дехто із нас роками приходять в одне і те ж приміщення; Своя мода, смаки та дизайн інтер’єру формують той мікросвіт, у якому працюють ви і ваші колеги. А якщо проявити трохи фантазії та оригінальності, то ідеї, про які ми розкажемо, допоможуть облаштувати незвичайне робоче місце

На робочому місці ми проводимо найпродуктивнішу частину дня, тому кожен зацікавлений у тому, аби облаштувати робоче місце якнайкраще. Поставте на стіл невелику настільну лампу, ретро-принт або оригінальну підставку для монітора і стежте, з якою цікавістю на вас дивитимуться колеги. А якщо ви хочете ви прикрасити своє робоче місце чимось оригінальним — ось декілкька цікавих варіантів, що варто «завести» у вашому офісі.

Ретро-патенти

Ці ретро-патенти стильні й не напружують око. Вони чудово виглядатимуть на стіні офісу за поруч з робочим місцем. Вантажні патенти можна замовити на будь-який смак — від ігрової приставки Nintendo до копії оригінального патенту IMB від 1942. Доволі цікавий патент — на Тамагочі від 2001. Що може бути краще, ніж стильний патент, який нагадує, з чого починалися великі технології?

Gest

Контролер Gest — гість з майбутнього у вашому бюро. З його допомогою ви можете руками контролювати комп’ютер чи телефон, працюючи значно більш інтуїтивно, ніж зазвичай. Вам знадобиться дещо часу, щоб звикнути, вам ніколи більше не захочеться використовувати клавіатуру чи мишку. Стандартні програми «перетворюють» ваші жести на такі рухи як: показ курсором мишки на певну точку на екрані, повернути 3D-об’єкт простим поворотом руки, а якщо у вас є два контролери, то ви можете набирати тексти без клавіатури. Нарешті!

Меблі для столу

Тут ви можете побачити, наскільки стильно виглядає робоче місце, якщо його оснастити «меблями». Це підставка для монітора, під клавітуру, телефон, блокнот в тому стилі тощо. Така колекція вам влетить в копійочку, але безумовно вирізнятиме ваше робоче місце з-поміж інших.

Мінімалістична кавоварка

Stagg EKG — електрична кавоварка, яка заварить вам гарячий напій безпосередньо за робочим столом за лічені хвилини. Все, що вам потрібно, це улюблені кавові зерна. Решту кавоварка візьме на себе.

Другий екран

Знайоме відчуття, коли одного екрану не вистачає для того, щоб ефективно і комфортно працювати? Набридло щоразу відволікатися від екрана, коли ви отримуєте дзвінок чи смс? Спробуйте Mountie. Він компактний і приєднає до MacBook ваш iPad, iPhone чи планшет у якості продовження екрану. Не проблема за таких умов братися за кілька завдань одночасно.

Офісне крісло

Герман Міллер сконструював одні з найбільш функціональних і цікавих офісних крісел за останні кілька десятиліть. Одна з останніх новинок — Aeron — нова, покращена модель, яка створена для того, щоб зробити сидіння в кріслі комфортним, не зважаючи на ваші звички, вподобання і фізичні особливості. Крісло нібито підлаштовується під вас.

Книжкова полиця

Полиця Sticotti Shelving System — проста, стильна, та практична та розбудовується під ваші потреби. Сьогодні у вас мало речей — полиця невелика. Завтра багато — її можна збільшити й переоформити. Тут можна налаштувати розмір, форму, обрати що саме вам потрібно — зберігати великі й тяжки об’єкти чи просто декоративні невеликі. Чудове рішення, коли у вас є можливість облаштувати власний простір в офісі.

Зарядка Blockhead

Знайомі з ситуацією — у вас продукт Apple, а зарядка чи не поміщається в розетку чи просто блокує місце для інших вилок. Спробуйте Blockhead, який стане більш практичним в офісі, де розетки доводиться ділити з колегами. Ця зарядка дещо повернута набік, і дозволить зекономити місце довкола розетки. Банально, але зручно і корисно.

Підйомний стіл

Робочий стіл Autonous Desk — один із варіантів, який допоможе побороти вічне сидіння на одному місці. Таке рішення особливо актуально, якщо у вас проблеми зі спиною, адже ви можете в будь-який момент підняти стіл, і продовжувати працювати за столом стоячи. Навіть більше, він запам’ятає висоту, яка вам потрібна в обох позиціях.

Місто під столом

Стіл — Wave city coffe table — можна записати у список бажаних покупок. Можливо, у вас пропаде бажання, коли ви побачите ціну. Але хіба гріх мріяти? Це витвір мистецтва — мікс дерева, сталі та технологій 3D-друку.

Сервіс Desk hunt

Якщо в даний момент вам бракує оригінальних ідей, зазирніть у Desk hunt. Тут ви зможете побачити, як облаштовують робоче місце інші працівники офісів — від інженерів до креативних менеджерів. Шукайте натхнення!

Share
Написати коментар
loading...