Реклама

Україна отримає зону вільної торгівлі з Канадою — рішення Сенату

Канада скасує мита на 99.9% українського імпорту, а Україна відмінить 86% мит на продукцію з Канади впродовж 7 років.
Čytaty latynkoju
Україна отримає зону вільної торгівлі з Канадою — рішення Сенату
  1. Головна
  2. Новини
  3. Україна отримає зону вільної торгівлі з Канадою — рішення Сенату
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Канада скасує мита на 99.9% українського імпорту, а Україна відмінить 86% мит на продукцію з Канади впродовж 7 років.

Міжнардна співпраця України із заокеанськими партнерами набуває нових рис завдяки позитивним законодавчим змінам, які ініціюють за кордоном. Одна із таких змін відбулася цими днями. Сенат Канади проголосував за ратифікацію угоди про зону вільної торгівлі з Україною. Новину повідомив у Twitter посол України в Канаді Андрій Шевченко. На часі дізнатися більше про зміну умов торгілві з Канадою після цих законодавчих рішень.

Як зміняться умови торгівлі з Канадою

3 квітня 2017 року президент України Петро Порошенко підписав Закон «Про ратифікацію Угоди про вільну торгівлю», який змінює порядок торгівельних взаємин між нашими двома державами. З набуттям чинності цим законом, Канада скасує мита на 99,9% українського імпорту, а Україна відмінить 86% мит на продукцію з Канади. Пільговий період для переходу на нові умови митного оподаткування триватиме впродовж 7 років. Це має спричинити позитивний вплив на обсяги торгівлі та можливості ділових контактів між країнами, переконані в адміністрації Президента України. Зміни вітають й у профільних міністерствах та відомствах. Також великий бізнес, який співпрацює із Північною Америкою, оцінює це рішення як позитивний сигнал для укладення міжнародних партнерств.

Для завершення ратифікації залишилося, щоби документ підписав генерал-губернатор Канади. Після цього документ дасть змогу зробити ринки обох держав відкритішими для товарообігу та здійснення експортно-імпортних операцій на ринку товарів і послуг.

 

Share
Написати коментар
loading...