Реклама

Українців запрошують стати учасниками конкурсу ClimateLaunchpad

ClimateLaunchpad шукає цікаві ідеї в сфері чистих технологій та «зеленого» бізнесу. Крайній термін подачі заявок — 28 травня 2017 року
Čytaty latynkoju
Українців запрошують стати учасниками конкурсу ClimateLaunchpad
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Українців запрошують стати учасниками конкурсу ClimateLaunchpad
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
ClimateLaunchpad шукає цікаві ідеї в сфері чистих технологій та «зеленого» бізнесу. Крайній термін подачі заявок — 28 травня 2017 року

Українцям пропонують подаватися на найбільший європейський конкурс кліматичних ідей ClimateLaunchpad. До участі приймаються ідеї в сфері чистих технологій та «зеленого» бізнесу. На часі дізнатися більше про можливості розвивати «зелені» технології на міжнародному рівні — і при цьому підтримувати Україну та її сферу інновацій.

Як стати учасниками конкурсу ClimateLaunchpad

  • Заявки прийматимуться за умови відсутності свого бізнесу чи комерційних продажів продукту, рішення або прототипу.
  • Учасницею може бутикомпанія, зареєстрована менше року тому, яка залучила не більше 200 тис євро інвестицій.
  • Важливе володіння англійською мовою якщо не всієї команди, то хоча би ти, хто очолює проект (CEO, CTO чи аналогічні посади в команді).

Як проходитиме відбір в Україні

Дедлайн конкурсних заявок цьогоріч — 28 травня. 16-17 червня в Києві пройде ClimateLaunchpad Bootcamp під керівництвом Рона Бломерса. Тут відбудеться 6 тренінгів щодо розвитку бізнесу, розробки бізнес-моделі, виходу на цільові ринки. На початку вересня 2017-го відбудеться фінал в Україні, де презентують всі бізнес-ідеї.

Трійка лідерів з України поїде на фінал конкурсу, котрий відбудеться  на Кіпрі у жовтні. Призовий фонд для трійки переможців з усієї Європи — 2,5, 5 та 10 тис євро відповідно.

Минулого року команди з України на міжнародному фіналі в Таллінні представили перший прототип вертикальних вітряків та проект приготування печива з жуків. Усі деталі щодо цьогорічного конкурсу можна дізнатися на сайті ClimateLaunchpad.

Share
Написати коментар
loading...