Реклама

ONUKA очолила iTunes-чарти у Європі

Український електро-фольк гурт, що створений у 2013 році, вперше отримав масштабне визнання. Співавторами проекту є вокалістка Наталія Жижченко і продюсер Євген Філатов
Čytaty latynkoju
ONUKA очолила iTunes-чарти у Європі
  1. Головна
  2. Новини
  3. ONUKA очолила iTunes-чарти у Європі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Український електро-фольк гурт, що створений у 2013 році, вперше отримав масштабне визнання. Співавторами проекту є вокалістка Наталія Жижченко і продюсер Євген Філатов

В Україні завершився конкурс пісень та сучасних музичних виконавців, що зібрав представників із різних держав Європи. Українське Євробачення хай і не принесло перемоги нашим виконавцям цього разу, але зацікавило іноземну аудиторію українськими виконавцями. Іноземні глядачі оцінили виступ українського проекту ONUKA на сцені Євробачення, про що свідчать чарти декількох країн.  Відразу після виступу міні-альбом «Vidlik» потрапив в чарти iTunes Великобританії, Швейцарії, Франції та Німеччини. За декілька діб музика ONUKA очолила вищезгадані списки. На часі дізнатися більше подробиць про успіх української виконавиці.

Де найактивніше цікавляться гуртом ONUKA

Наразі відомо, що міні-альбом «Vidlik» очолив топи в iTunes у Великобританії, Німеччині, Польщі, Нідерландах, Данії та Швеції. Успіх виконавиці пояснюють оригніальним звучанням та нестандартним оранжуванням із використанням цілого оркестру симфонічних інструментів. Також саундтрек, який презентувала виконавиця, став №2 в Бельгії, №3 у Франції і Швейцарії, і №4 в Австралії. Лейбл-мендежер Vidlik Records Григорій Фатьянов розповів, що раніше альбоми ONUKA потрапляли тільки в чарти країн-сусідів. Тому цей виступ можна вважати справжнім музичним проривом для Нати Жижченко. Тепер про сучасну українську музику знатиме ще більше європейців.

Те, що ми спостерігаємо зараз - це вперше в кар'єрі проекту. На мій погляд, це — очевидний успіх, якщо не в світовому масштабі, то в межах Європи точно!

Григорій Фатьянов, лейбл-мендежер Vidlik Records

Share
Написати коментар
loading...