Реклама

Електронна черга в лікарнях — спочатку Оболонь, згодом увесь Київ

З 15 травня 2017 року жителі Оболонського району зможуть записатись на прийом до лікаря через електронну систему
Čytaty latynkoju
Depositphotos
Електронна черга в лікарнях — спочатку Оболонь, згодом увесь Київ
  1. Головна
  2. Новини
  3. Електронна черга в лікарнях — спочатку Оболонь, згодом увесь Київ
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
З 15 травня 2017 року жителі Оболонського району зможуть записатись на прийом до лікаря через електронну систему

Нові сервіся для громадян на основі електронних технологій продовжують запроваджувати в українській столиці. Під час прес-брифінгу директор Департаменту охорони здоров’я КМДА Дмитро Турчак розповів про початок роботи системи запису до лікаря в Оболонському районі Києва. Електронна черга в подальшому стане загальним інструментом взяття пацієнтів на облік. На часі дізнатися детальніше, як це працюватиме.

Як працюватиме електронна черга

Електронний запис до лікаря за своєю концепцією передбачає усунення тисняви у поліклініках та розвантаження лікарів. Нововведення в першу чергу стосується первинної ланки обслуговування населення.

Ми маємо кілька проектів електронного запису на прийом до лікаря. Вони в основному працюють в так званому первинній ланці. Це — наші сімейні лікарі та діагностичний центр на Лівому березі.

Зараз система запису працює в тестовому режимі. Нею вчать користуватися не лише пацієнтів, але й самих лікарів та керівників відділень і лікарень. Навіть на цьому етапі понад 250-300 тис киян вже можуть користуватися цим сервісом, зазначив представник Київської міської дердавної адміністрації. Далі буде розгорнуто повноцінний доступ до електронних послуг.

Коли нова можливість стане доступна іншим киянам

Найближчим часом така електронна черга до лікаря також запуститься в Деснянському районі столиці — а до кінця 2017-го система стане загальнодоступною для мешканців Києва. Про остаточні строки впровадження на усій території столиці буде повідомлено додатково.

Share
Написати коментар
loading...