Реклама

Як верифікувати акаунт у Twitter — і чи складно це зробити

Напевно вас не раз цікавило, як здобути блакитний бейдж верифікації для свого акаунту Twitter — і якщо ви досі вважаєте, що для цього треба бути виключно суперзіркою чи Президентом США, для вас буде корисною невеличка інструкція із верифікації
Čytaty latynkoju
Як верифікувати акаунт у Twitter — і чи складно це зробити
  1. Головна
  2. Картки
  3. Як верифікувати акаунт у Twitter — і чи складно це зробити
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Напевно вас не раз цікавило, як здобути блакитний бейдж верифікації для свого акаунту Twitter — і якщо ви досі вважаєте, що для цього треба бути виключно суперзіркою чи Президентом США, для вас буде корисною невеличка інструкція із верифікації

    Першопочатково верифікація поширювалася лише на знаменитостей — та віднедавна якщо ви навіть не надто відомий музикант, актор, громадський діяч, тільки збираєтесь залишити свій слід в історії людства, врятувати світ чи просто «зірка» свого села, ви неодмінно задумаєтесь над тим, щоб верифікувати свій акаунт у Twitter.

    Що таке верифікація взагалі?

    Верифікація необхідна для вказівки на реальну людину чи фірму, яка використовує Twitter. Мета цього кроку — зменшити кількість акаунтів-дублікатів та поширення новин від цих акаунтів, а також запобігти поширенню пліток, наклепів чи недостовірної інформації про відомих осіб, топ-менеджерів чи діячів.

    З яких кроків складається верифікація для мікроблогера?

    Для того, щоб мати можливість заповнити форму запиту на верифікацію, ваш обліковий запис повинен мати наступні дані:

    • Перевірений номер телефону
    • Підтверджена адреса електронної пошти
    • Біографія
    • Фото профіля
    • Фото заголовка
    • Дата народження

    Ви можете відправити запит, щоб перевірити обліковий запис, заповнивши форму на сайті, і чекати відповідь на електронну пошту. Примітка: Для того, щоб отримати доступ до форми, ви маєте авторизуватися у Twitter.

    Яку додаткову інформацію може вимагати у вас адміністрація мікроблогів?

    При подачі запиту для перевірки у вас можуть запитати додаткову інформацію, яка може допомогти оцінити достовірність та важливість акаунту і потребу у його верифікації.

    Наприклад, адміністрація може просити вас повідомити її, чому вона повинна верифікувати ваш акаунт. Якщо обліковий запис представляє конкретну особу, адміністрації потрібно буде зрозуміти вашу компетенцію у зазначеній сфері діяльності. Якщо це — акаунт корпорації або компанії, то представники компанії мають підтвердити свої наміри та сферу діяльності.

    Для запитів перевірки окремих облікових записів (це не стосується компаній або організацій) вимагають копії офіційної ідентифікації державного зразка з фотографією (наприклад, паспорт або водійські права).

    Що робити, якщо вашу заявку на верифікацію не затвердили?

    Ви можете відправити ще один запит за 30 днів після того, як відхилили вашу першу заявку. Якщо ви отримали відповідь з проханням зміни ваш профіль або надати додаткову інформацію, ви можете відправити ще один запит в будь-який час після виконання дій, описаних у листі-відповіді від адміністрації ресурсу.

    Як ще можна показати що ваш акаунт справжній?

    Найпростіший спосіб — вказати на вашому сайті або в описі вашої іншої соціальної мережі посилання на ваш Twitter-акаунт.

    Share
    Написати коментар
    loading...