Реклама

У центрі Києва почали демонтаж зовнішньої реклами

Міська адміністрація спільно з операторами ринку розробили та визначили низку вулиць, на яких буде реалізовано перші пілотні проекти із впорядкування розміщення рекламних конструкцій (у межах від площі Льва Толстого до площі Контрактової)
Čytaty latynkoju
У центрі Києва почали демонтаж зовнішньої реклами
  1. Головна
  2. Новини
  3. У центрі Києва почали демонтаж зовнішньої реклами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Міська адміністрація спільно з операторами ринку розробили та визначили низку вулиць, на яких буде реалізовано перші пілотні проекти із впорядкування розміщення рекламних конструкцій (у межах від площі Льва Толстого до площі Контрактової)

Столиця матиме упорядкований перелік місць, де можна розміщувати сітілайти та інші зовнішні рекламні носії. Решту демонтують.

На яких вулицях знімуть рекламу

До проекту включено низку вулиць:

  • Велика Васильківська (від площі Льва Толстого до вул. Хрещатик),
  • Хрещатик,
  • Грушевського (від Європейської площі до стадіону «Динамо»),
  • Володимирський узвіз,
  • Боричів узвіз,
  • Поштова площа,
  • Сагайдачного.

Частина Хрещатику, Володимирський узвіз, вулиця Сагайдачного вже вільні від засилля зовнішньої реклами. Реалізація пілотних проектів продовжується. На вулицях, що увійшли до пілотів, кількість конструкцій зменшена в 4 рази – із існуючих 268 до 71 конструкції

Олексій Резніков, заступник голови КМДА

Що відбувається в рамках пілотних проектів із благоустрою

Має відбутися демонтаж усіх конструкцій, що не відповідають вимогам, — натомість у визначених місцях встановлять рекламні конструкції, які можна використовувати. Вже розпочався демонтаж та підготовчі роботи для встановлення рекламних конструкцій там, де це дозволено робити. Щоби виконати проект, слід виготовити та змонтувати 56 одиниць конструкцій сучасного типу на загальну суму близько 4 млн грн. Загальний обсяг інвестицій — понад 5 млн грн.

Місто вже давно потребувало рішучих змін і впорядкування у сфері розміщення рекламних засобів, і наразі ми маємо спільно розроблений документ, який дозволить разом навести лад і зробити Київ гарним і безпечним

Оксана Поліщук, голова Асоціації операторів зовнішньої реклами

Як розробляються схеми для розташування зовнішньої реклами

«Схеми розміщення рекламних конструкцій» – це назва для публічних карт міського простору: на них чітко вказано, де можна ставити яку рекламу (а де це робити заборонено). Ці публічні карти розробляються на виконання вимог нових Правил, які 20 квітня 2017 року були затверджені депутатами КиїврадиОблаштування площі Казимира Малевича у столиці — що варто знати.

Для чого потрібні такі схеми?

Із реалізацією схем буде впорядковане розміщення зовнішньої реклами — кількість реклами скоротиться, а місця, де рекламу встановлюють, зміняться так, аби вони не заважали пішоходам, водіям і гармонійно виглядали у міському середовищі.

Share
Написати коментар
loading...