Реклама

Українські автобуси працюватимуть у Польщі

Згідно з умовами контракту, Україна надасть 11 автобусів, які працюватимуть на польських дорогах 7 років
Čytaty latynkoju
Українські автобуси працюватимуть у Польщі
  1. Головна
  2. Місто
  3. Українські автобуси працюватимуть у Польщі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Згідно з умовами контракту, Україна надасть 11 автобусів, які працюватимуть на польських дорогах 7 років

Корпорація «УкрАвто» поставила перших два автобуса до Польщі. Ці транспортні засоби здійснюватимуть перевезення громадян на маршрутах у польському місті Оборники. Співпраця здійснюється в рамках контракту між українською компанією та польською фірмою Warbus. На часі дізнатися більше про те, де і як працюватимуть українські автобуси.

Умови українсько-польського контракту

Як повідомляється, 2 міських автобуса ZAZ 10C, що передані міській владі польського міста — це лише частина обумовленої співпраці між українським концерном та польською стороною. Згідно з умовами контракту, Україна надасть загалом 11 подібних автобусів. Надані польській стороні транспорті засоби для міських перевезень повинні будуть відпрацювати 7 років. Одразу після офіційної презентації транспорт вийшов на муніципальні маршрути і здійснює перевезення пасажирів, розповіли сторони контракту.

Особливості українських автобусів

ZAZ 10C — це модифікація міського транспорту із низькопідлогового автобуса. Ця модель автобусного транспорту призначається для обслуговування міських маршрутів на середні відстані. Партія транспортних засобів, що поставляються в Польщу, оснащена турбодизельними двигунами марок DEUTZ і CUMMINS. Усі надані автобуси обладнані кондиціонерами, рампою для коляски людей на інвалідних візках, а також автономним обігрівачем салону для комфортної експлуатації транспорту взимку. У кожному такому автобусі можуть їхати одночасно 61 пасажир. В подальшому розглядають варіанти постачання нових партій цих транспортних засобів до Польщі — а можливо, й до інших європейських країн.

Share
Написати коментар
loading...