Реклама

Наймолодших киян вчитимуть програмувати з допомогою Minecraft

Курс від Kid'IT складається з 6 занять для дітей віком 7-10 років
Čytaty latynkoju
Наймолодших киян вчитимуть програмувати з допомогою Minecraft
  1. Головна
  2. Новини
  3. Наймолодших киян вчитимуть програмувати з допомогою Minecraft
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Курс від Kid'IT складається з 6 занять для дітей віком 7-10 років

Програмування із використанням ігрових технік та інтерактивного групового навчання є доволі поширеною практикою для навчання дітей розробці та комп’ютерним технологіям. Щоправда, до неї більше вдаються освітні ініціативи за кордоном. В українській столиці теж запускають подібний курс. Як навчитися програмувати за допомогою гри, розкажуть автори ініціативи Kid’IT. У Києві на базі дитячого клубу «Почемучка» автори освітньої ініціативи пропонують долучитися до курсу занять «Навчайся разом з Minecraft».

Особливості ігрового навчання

Протягом 5 занять діти безпосередньо вчитимуться програмувати за допомогою гри Minecraft. Варто лише мати ноутбук із встановленою операційною системою Windows 10 або Mac OS:

  • спочатку обирається персонаж, який долає перешкоди;
  • завдяки командній роботі втілюється проект у розробницькому середовищі цієї гри;
  • під час навчання поєднується вивчення географії, математики, історії разом з ігровим процесом та розробкою;
  • допомагають осягнути ази програмування технологічні Ніндзя, які покажуть нові можливості улюбленої гри для підлітків та дітей молодшого шкільного віку.


Де і коли проходитимуть заняття?

Заняття проходитимуть для набраних груп школярів у столиці. З 16 травня щовівторка о 19:00-20:00 та щосуботи о 11:00-12:30 за адресою вул. Урлівська, 11а (м. Позняки, м. Осокорки). Вартість курсу із використанням ігрових технік розробки складатиме 1500 грн. Бажаючі стати учасниками мають заповнити реєстраційну форму. Із ними (або їхніми батьками) сконтактують організатори і розкажуть про все докладніше.

Share
Написати коментар
loading...