Реклама

Microsoft конкуруватиме із Amazon за допомогою Invoke

Компанія представила Invoke — розумний динамік з доступом до Microsoft Office та Skype
Čytaty latynkoju
Microsoft конкуруватиме із Amazon за допомогою Invoke
  1. Головна
  2. Новини
  3. Microsoft конкуруватиме із Amazon за допомогою Invoke
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія представила Invoke — розумний динамік з доступом до Microsoft Office та Skype

Компанія Microsoft офіційно представила Invoke – розумний динамік, подібний до Amazon Echo. Працює він завдяки використанню голосу, і дозволяє управляти музикою, відповідати на прості запитання та консультуватися про події в календарі.

Як працює новий голосовий помічник?

Функціонує Invoke від віртуального помічника Microsoft Cortana,  подібно до того, як працює Amazon Echo чи Google Home. Завдяки інтеграції зі Skype, можна використовувати Invoke для дзвінків людям за звичайними телефонними номерами.

Що відмінного у Invoke від аналогів?

Хоча Amazon  наразі є першим на ринку, представники компанії Microsoft повідомили Business Insider, що у них є дві великих переваги: доступ до Microsoft Office, а ще 400 мільйонів комп’ютерів та планшетів в усьому світі користуються Windows 10, в якому встановлений помічник Cortana. Обидві компанії роблять ставку на голос як технологію майбутнього.

Незабаром відбудеться конференція Microsoft Build в Сіетлі, де очікується представлення нових можливостей для розробників техніки. Cortana може стати абсолютно відмінною платформою, незалежною від Android, Google або Apple iOS. Введення Invoke і нові можливості Cortana можуть допомогти відкрити новий фронт у битві між технічними гігантами в Сіетлі.

Ставка на цифрові зображення

Тим часом Amazon зміцнює свої позиції в якості лідера на ринку голосових помічників: раніше компанія представила Echo Look Amazon представила помічника для модників і модниць— камеру для підбіру одягу, оснащену помічником голосу Alexa. Насправді, це ставка на технологію під назвою «комп’ютерний зір», яка перетворює камери на «очі» для систем штучного інтелекту. Microsoft створила таку технологію з окулярами HoloLens, які створюють цифрові зображення віртуальної реальності на основі картинки із навколишнього світу.

Share
Написати коментар
loading...