Реклама

У Львові обговорять, чим досвід Німеччини може допомогти Україні

Зустріч із представниками німецьких ділових кіл відбудеться 15 травня
Čytaty latynkoju
У Львові обговорять, чим досвід Німеччини може допомогти Україні
  1. Головна
  2. Новини
  3. У Львові обговорять, чим досвід Німеччини може допомогти Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Зустріч із представниками німецьких ділових кіл відбудеться 15 травня

Економічні стратегії, тренди глобального ринку та очікування окремих сфер діяльності опиняться в фокусі розмови найближчим часом у місті Лева. Львівська бізнес-школа УКУ з Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ запрошують усіх охочих приєднатися до дискусії на тему «Можливості для української економіки завдяки структурній політиці, інноваціям та підприємництву – обмін досвіду з Німеччиною». На часі дізнатися більше про те, що обговорюватимуть у Львові.

Основні теми дискусії

Оскільки Україна підписала угоду про асоціацію з Європейським Союзом, розпочинається масштабний процес змін та структурних реформ нашої держави. Дискусія допоможе проаналізувати учасникам та гостям:

  • Чим досвід Німеччини може допомогти Україні у проведенні поточних реформ та перетворень?
  • Які можливі інновації пришвидшать позитивні зміни у нашій державі в разі їхнього запровадження?


Хто буде учасником розмови

Із українцями про важливі економічні теми розмовлятимуть декілька учасників зустрічі:

  • Ґеорґ Мільбрадт — колишній прем’єр-міністр федеральної землі Саксонія та заступник голови Ради стабілізації із забезпечення стабільних державних фінансів;
  • Андреас Пінкварт — ректор Вищої школи менеджменту міста Лейпцига, завідувач кафедри інноваційного менеджменту та підприємництва за підтримки Фонду «Дойче Банка»;
  • Софія Опацька — засновниця Львівської бізнес-школи Українського Католицького Університету (LvBS), проректорка УКУ з науково-педагогічної роботи.

Коли відбудеться зустріч

Захід за словами організаторів розпочнеться 15 травня 2017-го о 18:00. Участь у дискусії для усіх бажаючих безкоштовна, попередня реєстрація відбуватиметься за посиланням.

Share
Написати коментар
loading...