Реклама

Facebook запустив ігри для користувачів Messenger

В компанії пообіцяли оновлювати Instant Games щотижня.
Čytaty latynkoju
Facebook запустив ігри для користувачів Messenger
  1. Головна
  2. Техно
  3. Facebook запустив ігри для користувачів Messenger
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
В компанії пообіцяли оновлювати Instant Games щотижня.

Довгий час ігри в проекті Марка Цукерберґа були зосереджені лише у версії для браузерів і перенесені там в окремий роділ. Проте шанувальники казуальних ігор, головоломок та аркад зможуть незабаром витрачати свій час ще й у додатках для спілкування від популярної у світі соціальної мережі. Facebook повідомив про запуск ігор у програмі Messenger. Близько 1,2 млрд осіб, які користуються додатком, вже можуть оцінити нововведення. На часі дізнатися, як пограти в ігри, не покидаючи улюбленого месенджера.

Як зайти у ігри в Messenger?

Ігри розташовані у окремій вкладці месенджера для користувачів соціальної мережі. Відкриваючи додаток, користувач побачить, що знизу справа є значок, схожий на ігровий джойстик. В каталозі ігор, які доступні прямо у месенджері, представлено популярні серед користувачів ігри різних жанрів та тематик. Наразі Facebook пропонує 50 ігор різних жанрів. Однією з найпопулярніших є Words With Friends.

В чому особливість?

Особливістю нововведення є те, що можна грати, не згортаючи Messenger. Втім, і на цьому розробники зупинятися не збираються. В компанії Марка Цукерберґа обіцяють, що незабаром ще з’являться боти, які будуть повідомляти про новинки та найкращі рейтинги гравців. Список доступних ігор може варіюватися, в залежності від пристрою і місцезнаходження користувача Facebook. Українські користувачі вже можуть випробувати новинку у власних смартфонах, а представники компанії обіцяють невдовзі розширити доступний перелік ігор.

Share
Написати коментар
loading...