Реклама

Українських авіабудівничих запрошують подаватися на гранти

Проект AERO-UA програми ЄС «Горизонт 2020» надає нові можливості для розширення контактів українських організацій із партнерами з країн ЄС
Čytaty latynkoju
Українських авіабудівничих запрошують подаватися на гранти
  1. Головна
  2. Новини
  3. Українських авіабудівничих запрошують подаватися на гранти
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Проект AERO-UA програми ЄС «Горизонт 2020» надає нові можливості для розширення контактів українських організацій із партнерами з країн ЄС

Для збільшення кількості міжнародних проектів за участі українських промислових та дослідницьких організацій у програмах ЄС «Горизонт 2020»Horizon 2020 — хто і навіщо дає країнам ЄС гроші на наукові інновації (Н 2020) та Clean Sky 2 проект AERO-UA оголошує перший конкурс серед представників аеробудівної галузі. Учасники можуть здобути гранти на підтримку своїх проектів.

Які заходи передбачено в рамках конкурсу

  • Персональні зустрічі з партнерами із країн ЄС при підготовці проектних пропозицій для визначених конкурсів Н 2020 та Clean Sky 2 (цільові семінари, наради консорціумів тощо).
  • Інформаційні дні та персональні зустрічі в рамках так званих «брокерських заходів», організованих Єврокомісією з таких напрямів: H 2020 Smart, Green and Integrated Transport Challenge, Clean Sky 2.
  • Участь у міжнародних конференціях і виставках у межах ЄС із питань авіаційних досліджень і розробок – з метою представлення стенду, доповіді або розробки за напрямами, що відповідають пріоритетам Н 2020 та Clean Sky 2.

Як отримати подібний грант

Гранти надаватимуться на конкурсних засадах на підставі заповнених форм відповідно до правил та процедури відбору. З ними можна ознайомитися на сайті проекту AERO-UA. Сума одного гранту сягає 900 євро. Зазначені кошти покривають дорожні витрати з України до місця проведення заходу . Також враховані проживання, візові витрати та вартість організаційного внеску для участі в конференції (за потреби).

Хто може подаватися до участі

Заявки на гранти можуть подавати співробітники українських вищих наукових закладів, науково-дослідних інститутів або компаній (підприємств), які працюють у галузі авіації.

Як довго триватиме прийом заявок

Подання заявок триватиме до 31 липня 2017 року на адресу координатора проекту: [email protected].

Share
Написати коментар
loading...