Реклама

YouTube представив новий інтерфейс — і ось як його отримати

Популярний відеохостинґ здійснив масштабні перетворення із своїм зовнішнім виглядом: відповідність вимогам Material Design та нова темна тема для інтерфейсу
Čytaty latynkoju
YouTube представив новий інтерфейс — і ось як його отримати
  1. Головна
  2. Новини
  3. YouTube представив новий інтерфейс — і ось як його отримати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Популярний відеохостинґ здійснив масштабні перетворення із своїм зовнішнім виглядом: відповідність вимогам Material Design та нова темна тема для інтерфейсу

YouTube, починаючи з вечора 2 травня, відкрив доступ до нової версії інтерфейсу для глядачів та відеоблогерів в усіх країнах — раніше доступ до неї був лише у обмеженого кола осіб.

Що змінилося в YouTube

Насамперед компанія, що давно перебуває «під парасолькою» корпорації Google, запровадила структуру інтерфейсу у відповідності до вимог так званого «матеріального дизайну» (Material Design) із більш структурованим та інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. Також додано темну тему оформлення, що робить перегляд комфортним у вечірній та нічний час

Що таке Material Design

Ключові принципи цього підходу до зовнішнього вигляду сайтів, сервісів та програм передбачають простоту, фокусування на контенті при збереженні повної функціональності, візуальну естетику та красу, максимальну зручність у використанні.

Як це реалізовано технічно

В основі оновленого YouTube лежить швидший фреймворк під назвою Polymer — у компанії твердять, що з його допомогою можна швидше розробляти нові опції та інструменти для відеосервісу. Також на його основі реалізовано кращу передачу кольорів та підтримку темної теми оформлення, про яку так багато писали попереднього тижня у світових ЗМІ та блогах.

Як це виглядає на практиці

В старому інтерфейсі відеоролики та головна сторінка YouTube мають ось такий вигляд:

Після того, як ви перемкнетеся на нову версію, в стандартній, світлій гаммі сайт матиме такий вигляд:

А якщо ви хочете перемкнутися на тему в «нічному» виконанні, потрібно обрати в меню відповідний пункт та активувати перемикач:

Ось як це виглядає в темному інтерфейсі

Як отримати доступ до нового інтерфейсу

Достатньо бути зареєстрованим користувачем сервісів Google та перейти за цим посиланням — або натиснути кнопку на картинці нижче:

Share
Написати коментар
loading...