Реклама

КПІ запрошує на міжнародну тренінг-школу для молодих науковців

Наприкінці травня у КПІ бажаючих навчатимуть особливостям атомарного напилення — як стати учасником і що потрібно знати
Čytaty latynkoju
КПІ запрошує на міжнародну тренінг-школу для молодих науковців
  1. Головна
  2. Новини
  3. КПІ запрошує на міжнародну тренінг-школу для молодих науковців
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наприкінці травня у КПІ бажаючих навчатимуть особливостям атомарного напилення — як стати учасником і що потрібно знати

30 травня – 1 червня 2017 року в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» проходитиме міжнародна тренінг-школа з атомарного напилення матеріалів. Головним організатором цього заходу виступає ДП «Науково-дослідний інститут мікроприладів» в складі Національної академії наук України. Втім, заявку на участь варто подати вже зараз, бо крайній термін спливає за 5 днів.

Про що йтиметься в рамках наукової школи-тренінгу

Орієнтовна тематика заходу: мікро-, нано(опто)електроніка, фізика твердого тіла, фізика поверхні, матеріалознавство, корозійна стійкість, біомедицина, імплантологія, гнучка (опто)електроніка та інші пов’язані питання. В ролі тренерів організатори запросили дослідників із провідних лабораторій і підприємств різних країн Європи – вони поділяться власними знаннями та досвідом нанесення надтонких плівок із використанням установок атомарного напилення різноманітних матеріалів.

Хто зможе стати учасником

До участі у тренінгу запрошуються представники промислових підприємств, академічної наукової спільноти, молоді вчені та студенти вищих навчальних закладів. Щоправда, бажано знати англійську мову — бо вона буде робочою для цього заходу. Якщо ж ваш рівень знання англійської ще далекий від академічного, не хвилюйтеся: організатори обіцяють паралельний синхронний переклад українською мовою.

Чи треба за це платити

Участь у заході – безкоштовна. Відібраним організаторами учасникам також обіцяють компенсувати витрати на проїзд та проживання. Коли тренінг завершиться, учасники отримають відповідні сертифікати.

Чому варто поквапитися із подачею заявки

Заявки приймаються до 15 травня 2017 року, тож у вас залишається не так багато часу. Для участі у програмі відбору необхідно перейти за посиланням, пройти коротку реєстрацію на сайті, завантажити .pdf файл та надіслати заповнений варіант заявки через форму зворотного зв’язку. Для отримання докладнішої інформації звертайтеся за адресою: [email protected]

Share
Написати коментар
loading...