Реклама

Із Чернівців до Бергамо — прямий рейс поєднав Україну та Італію

У зв'язку зі збільшенням попиту на перельоти до Італії у літній період із Чернівців двічі на тиждень курсуватиме рейс у Бергамо.
Čytaty latynkoju
Із Чернівців до Бергамо — прямий рейс поєднав Україну та Італію
  1. Головна
  2. Новини
  3. Із Чернівців до Бергамо — прямий рейс поєднав Україну та Італію
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У зв'язку зі збільшенням попиту на перельоти до Італії у літній період із Чернівців двічі на тиждень курсуватиме рейс у Бергамо.

Нові можливості для туристів із України до країн Західної Європи відкриваються із розширенням переліку авіаційних рейсів. Зокрема, нові можливості пропонує авіакомпанія МАУ («Міжнародні авіалінії України»). Незабаром із Чернівців можна буде перелетіти прямісінько до Італії на регулярній основі. З Чернівецького аеропорту був здійснений перший рейс в італійський Бергамо, який знаходиться за 50 км від Мілану. Тестовий політ виконали 28 квітня 2017 року, а наступного дня прибув зворотній рейс. Повітряне сполучення здійснює судно Embraer-145 з бортовим номером UR-DNT.

«Наша пташка повернулася з Бергамо. Зустріли водяним салютом новий регулярний рейс МАУ», — повідомив на своїй сторінці в Facebook регіональний представник авіакомпанії в Західному регіоні Денис Лукачовіч.

З яких українських аеропортів курсуватимуть цього літа рейси до Італії

На цьому рейсі українські авіаперевізники не обмежуватимуться. Зокрема влітку 2017 року авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» збільшує кількість перельотів до Італії, зокрема за такими маршрутами:

  • Львів-Болонья — літак вирушатиме двічі на тиждень у понеділок та четвер, а у вівторок та п’ятницю можна буде полетіти у зворотньому напрямку;
  • Львів-Рим — цей рейс вилітатиме зі Львова щосуботи, а з Риму можна буде повернутися у неділю.
  • Маршрут Івано-Франківськ-Венеція курсує щочетверга.
  • Згаданий вище рейс Чернівці-Бергамо вирушатиме з Чернівців щоп’ятниці та щонеділі та в зворотньому напрямку летітиме щопонеділка та щосуботи. Квитки будуть доступні на сайті авіакомпанії.

Share
Написати коментар
loading...