Реклама

Криптовалюта Bitcoin пробила історичний максимум

Якщо ви ще не придбали біткоїни, доведеться зачекати, поки вони хоча би трохи подешевшають
Čytaty latynkoju
Криптовалюта Bitcoin пробила історичний максимум
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Криптовалюта Bitcoin пробила історичний максимум
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Якщо ви ще не придбали біткоїни, доведеться зачекати, поки вони хоча би трохи подешевшають

Стрімкі коливання на ринку криптовалют стали несподіванкою для більшості спостерігачів. Популярна криптовалюта поставила абсолютний рекорд за увесь час існування на ринку. Про це свідчать дані показника Bitcoin Price Index (BPI).

Скільки коштує Bitcoin тепер

За минулі 24 години ціна на цю криптовалюту раптово сягнула позначки $1330,72 за одиницю. Попередній максимум курсу криптовалюти до долара Сполучених Штатів склав майже $1325,81 за 1 біткоїн. Цей рівень курсу було зафіксовано 10 березня 2017 року. Загальна динаміка коливань курсу на найпопулярнішу цифрову валюту світу виглядає наступним чином (за інформацією CoinDesk):

Динаміка курсу

З чим пов’язаний стрибок курсу

Попит на BitcoinЧому падає Bitcoin та загальна позитивна динаміка на валютних ринках в цілому співпали із зростанням популярності криптовалют. Це відбувається завдяки технологіям їхньої захищеності та невразливості до інфляції. Саме ці фактори наводять у якості найімовірніших причин стрімкого зростання курсу та попиту на цю криптографічну валюту. Подібне курсове коливання також стало відносно неочікуваним поворотом після тривалого падіння курсу у березня та напочатку квітня 2017 року. В той період ціна складала менше $1,1 тис за одиницю найпопцлярнішої цифрової валюти світу. Деякі аналітики також пов’язують зростання курсу із штучним розігрівом ринку через тиск, який чиниться майнерами криптовалют та з боку традиційної банківської сфери на найпопулярніші біткоїн-біржі — серед них Bitfinex, BTC-e та OKCoin.

Share
Написати коментар
loading...