Реклама

Черкащанам пропонують 30 тис грн на реалізацію проектів у сфері екології

Бюджет поданого проекту має вкладатися у 30 тис грн — а конкурсні заявки варто подавати вже, бо дедлайн — вже 19 травня
Čytaty latynkoju
Черкащанам пропонують 30 тис грн на реалізацію проектів у сфері екології
  1. Головна
  2. Новини
  3. Черкащанам пропонують 30 тис грн на реалізацію проектів у сфері екології
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Бюджет поданого проекту має вкладатися у 30 тис грн — а конкурсні заявки варто подавати вже, бо дедлайн — вже 19 травня

В Україні поступово більшає проектів, які не лише опікуються зароблянням грошей, але й хочуть чинити позитивний вплив на суспільство та змінювати світ. Періодично валада у різних регіонах проводить конкурсні відбори подібних проектів. Долучаються до цього й громадські ініціативи. Якщо ви переймаєтеся питаннями захисту довкілля та проектів для підтримки екології, на часі дізнатися про нову можливість для технологічних проектів. На Черкащині стартував прийом заявок на екологічний конкурс «Україна в стилі еко». До участі допускаються проекти, підготовлені громадськими об’єднаннями екологічного спрямування, органами місцевого самоврядування, об’єднаними територіальними громадами, навчальними закладами та природознавчими гуртками учнівської молоді.

До участі у конкурсі не допускаються проекти, подані від політичних партій, профспілкових та релігійних організацій. Якщо ваша команда створює власний стартап чи сервіс, скерований на захист довкілля від забруднення, можете подавати заявки для участі.

Скільки проектів зможуть стати учасниками

Кількість переможців проекту визначать, виходячи з обсягу коштів, передбачених в обласному бюджеті на відповідний рік на цю мету. Проте розраховують на суми не більше 30 тис грн на 1 проект. Ці гроші є суто символічними, проте можуть послугувати стимулом для подачі ідей, вважають організатори.

Як подати власну ідею

Документи на участь у конкурсі «Україна в стилі еко» приймають з 19 квітня до 19 травня 2017 року. Заявки просять надсилати за адресою: вул. Вернигори, 17, м. Черкаси, 18008 або електронною поштою: [email protected]

Share
Написати коментар
loading...