Реклама

У Києві сьогодні відкриють Open Data Challenge

International Open Data Challenge запускається в Україні, презентація відбудеться 27 квітня у Києві
Čytaty latynkoju
У Києві сьогодні відкриють Open Data Challenge
  1. Головна
  2. Новини
  3. У Києві сьогодні відкриють Open Data Challenge
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
International Open Data Challenge запускається в Україні, презентація відбудеться 27 квітня у Києві

На базі Creative Quarter сьогодні запустять Open Data Challenge. Мета починання — знайти та допомогти створити інноваційні проекти, що матимуть суспільне значення та комерційний потенціал. На часі дізнатися подробиці про цей конкурс. Організатори зауважують, що відкриті дані мають економічну цінність лише тоді, коли на основі них створюються продукти або сервіси. Причому вони мають допомагати у вирішенні повсякденних проблем. Саме такі стартапи і шукатимуть упродовж конкурсу.

Про що йтиметься на відкритті

Open Data Challenge — це визнаний міжнародний формат конкурсу для проектів на основі відкритих даних. Він вперше масштабно стартує в Україні в 5 містах:

  • Києві,
  • Харкові,
  • Чернігові,
  • Херсоні,
  • Львові.

Організатори мають на меті залучити якомога більшу аудиторію в цих містах. Тому саме тут вони розкажуть про можливості та ймовірні сфери використання відкритих даних, а також детальніше окреслять умови участі та формати проектів. Запрошуються усі — від розробників та дизайнерів до маркетологів та авторів контенту.

Який призовий фонд конкурсу

Кращі команди отримають інвестиції від 400 до 600 тис грн та експертну підтримку найкращих міжнародних спеціалістів з відкритих даних. Призовий фонд конкурсу загалом складає 1,5 млн грн. Ці кошти будуть розподілені між найкращими командами.

Як стати учасником

Реєстрація для участі є обов’язковою — для цього потрібно заповнити форму. Захід розпочнеться сьогодні, 27 квітня, у Києві, о 18:00 за адресою Спортивна площа, 1А.

Share
Написати коментар
loading...