Реклама

Трек гурту «ДахаБраха» з’явився у серіалі Fargo

Українські музиканти прозвучали у новому сезоні американського популярного серіалу
Čytaty latynkoju
DakhaBrakha
Трек гурту «ДахаБраха» з’явився у серіалі Fargo
  1. Головна
  2. Новини
  3. Трек гурту «ДахаБраха» з’явився у серіалі Fargo
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Українські музиканти прозвучали у новому сезоні американського популярного серіалу

Трек «Шо з-под дуба» можна почути у другій серії нового, третього, сезону серіалу Fargo. «ДахаБраха» є відомою українською групою. Саундтрек лунає на тлі сюжетної лініх, присвяченій мафіозі.

Що це за серіал

«Фарго» — американський серіал каналу FX. Першоосновою для нього стала однойменна картина братів Коенів, які є виконавчими продюсерами шоу. Перша серія третього сезону з’явилася в ефірі 19 квітня 2017 року. Юен МакГрегор виконав у серіалі 2 ролі — зіграв 2 братів.

Про який трек йдеться

Гурт «ДахаБраха» також виконував трек «Шо з-под дуба» в ефірі американської радіостанції KEXP та в шоу каналу «BBC Two». А звучить він ось так:

Хто такі «ДахаБраха»

Це — український музичний гурт, котрий свій стиль музики називає етно-хаосом. Гурт музикантів свого часу сформував Влад Троїцький у театрі «Дах». На рахунку команди станом на 2017 рік є 5 окремих альбомів (вони носять назви «На добраніч», «Ягудки», «На межі», «Light» та «Шлях») і один, записаний разом із білоруським тріо PortMone («Хмелева project»). «ДахаБраха» виступала як запрошений гість та постійний учасник на низці українських та світових фестивалів, у тому числі на Glastonbury в 2016 році. Влітку 2017 року гурт втретє виступить на фестивалі Sziget в Угорщині. Гурт також активно концертує в українській діаспорі. В Україні його концерти відбуваються не настільки часто, як за кордоном.

Share
Написати коментар
loading...