Реклама

Ірландський лоукостер літатиме-таки із аеропортів «Бориспіль» та «Львів»

Відомий європейський бюджетний аваіперевізник досягнув домовленності з українською стороною про польоти з Києва та Львова
Čytaty latynkoju
Ірландський лоукостер літатиме-таки із аеропортів «Бориспіль» та «Львів»
  1. Головна
  2. Новини
  3. Ірландський лоукостер літатиме-таки із аеропортів «Бориспіль» та «Львів»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Відомий європейський бюджетний аваіперевізник досягнув домовленності з українською стороною про польоти з Києва та Львова

Дешеві авіарейси — один із способів швидко та недорого дістатися до низки провідних міст Центральної та Східної Європи. Прихильники економних подорожей незабаром зможуть заощаджувати в Україні завдяки одному із найбільш відомих авіаперевізників у цьому сегменті. Авіакомпанія Ryanair змогла домовитися з аеропортом Бориспіль про співпрацю та запуск рейсів для українських пасажирів. Таку інформацію щодо даного авіаперевізника повідомив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян на засіданні уряду. Тож тепер на українців чекатиме новий лоукостер. На часі дізнатися подробиці ймовірної співпраці українського летовища із закордонною компанією.

З чого все починалося

15 березня 2017 року один із найбільших європейських лоукостів — компанія Ryanair — оголосила про вихід на український ринок авіаперевезень. Від початку в коді на сайті авіакомпанії знайшли згадку про аеропорт «Жуляни». Інформація про це була поширена провідними українськими ЗМІ та блогерами у соцмережах.

Однак згодом у низці засобів масової інформації з’явилися твердження, що рейси прийматиме київський аеропорт «Бориспіль». Пізніше різні джерела повідомляли, що очільники авіаперевізника не можуть досягнути порозуміння із адміністрацією «Борисполя». Проте в компанії Ryanair оголосили про старт рейсів зі Львова і Києва на 2 місяці раніше за попередньо передбачені терміни. Така інформація була згодом підтверджена очільником профільного транспортного відомства в Україні. Далі — цитата із коментаря міністра:

Також читайте про запускВ Україні презентовано національний лоукостер і список його рейсів українського національного перевізника із низькими цінами на квитки.

Share
Написати коментар
loading...