Реклама

Український Telegram-бот із моніторингу ФОПів запускає платну підписку

Тепер дізнатися ще більше актуальної інформації про контрагентів та суб’єктів підприємницької діяльності можна буде через Telegram — але на платній основі
Čytaty latynkoju
Український Telegram-бот із моніторингу ФОПів запускає платну підписку
  1. Головна
  2. Новини
  3. Український Telegram-бот із моніторингу ФОПів запускає платну підписку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Тепер дізнатися ще більше актуальної інформації про контрагентів та суб’єктів підприємницької діяльності можна буде через Telegram — але на платній основі

Підписники українського Telegram-бота OpenDataBot отримали сьогодні сповіщення про запуск професійних платних акаунтів із декількома перевагами. На часі дізнатися більше про запропоновані зміни.

Що отримає користувач платної підписки OpenDataBot

  • Отримання повної інформації з Єдиного державного реєстру щодо компаній, які цікавлять користувача як клієнти чи ділові партнери.
  • Щоденний моніторинг всіх компаній та повідомлення про зміни власників компаній, підписантів та реєстраційних даних щодо обраних компаній.

Скільки коштуватиме передплата

Зазначені вище інформаційні послуги з використанням бота в популярному месенджері обійдуться правнику чи підприємцеві у 270 грн щомісячно:

Що варто знати про OpenDataBot

Проект працює із реєстрами відкритих даних. Він дає змогу автоматизувати пошук та отримання необхідної інформації з відкритих джерел, котрі стосуються підприємницької діяльності в Україні. Керує проектом Олексій Іванкін. Ідея створення подібного сервісу — за його словами — виникла ще у 2013 році. Тоді його компанія мала низку судових проблем із рейдерським захопленням. Після запуску у квітні 2016 року онлайн-реєстру українських компаній та підприємців було вирішено створити бот для Telegram, котрий би ці дані опрацьовував:

Ми використовуємо дані, які розміщуються на Відкритому державному ресурсі відкритих даних. В першу чергу, це — Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань

Читайте також про те, як можна використовувати TelegramУкраїнські digital-фахівці — про Telegram як (не)можливий «новий Facebook» для потреб медіа. Цей месенджер набуває в Україні дедалі більшої популярності.

Share
Написати коментар
loading...